Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A rendőrök garázdaság miatt keresik a képen látható férfit

Maszk helyett késsel ment bevásárolni

2020. október 24. szombat

Késsel fenyegetőzött egy Baross utcai boltban egy férfi, miután az eladó felszólította, hogy vegyen fel maszkot. A VIII. kerületi rendőrök garázdaság miatt keresi a férfit, akit felvett a biztonsági kamera.

A VIII. kerületi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, a feltételezett elkövetőt pedig a biztonsági kamera képe alapján keresik. A police.hu híre szerint a férfi 2020. szeptember 13-án 6 óra 25 perc körül a VIII. kerületben, egy Baross utcai üzletbe akart belépni, amikor egy ott dolgozó nő rászólt, hogy maszk viselése nélkül nem mehet be a boltba. 

A férfi ekkor egy kést vett elő, azzal fenyegette meg a nőt, jelezve neki, hogy mindenképpen be fog menni a boltba. A nő ekkor rendőrt akart hívni, mire a fenyegetőző bement egy pékségbe, ahol hátrahagyta a kést és még egy ólmosbotot is.

A VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Szöveg: Lengyel Tibor; Fotó: Ványi Ákos és police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben