Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A józsefvárosi rendőrök keresik a garázda társaság tagjait

Öten egy ellen: késelés a Rákóczi térnél

2020. október 30. péntek

Ötfős társaság támadt egy férfira a Rákóczi térnél, késsel meg is sebezték. Az elkövetőkről kamerafelvételt készült a 4-6-os villamoson, ez alapján keresik őket a józsefvárosi rendőrök.

A lakosság segítségét kérik a józsefvárosi rendőrök egy garázda társaság azonosításához. A police.hu híre szerint egy férfi október 9-én 22 óra 45 perc körül a Rákóczi téri metróaluljárónál összeszólalkozott az ötfős társasággal, melynek egyik tagja a férfit ököllel többször megütötte, illetve egy késsel a mellkasán és a combján is megsebezte.

Ezután a fiatal társaság a helyszínről elszaladt és felszálltak a 4-es 6-os villamosra; a férfi könnyű sérüléseit pedig a kiérkező mentők a helyszínen ellátták. A feltételezett elkövetőkről felvétel készült a 4-6-os villamoson.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben