Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Százados negyed

Válasszon új játékot a Tisztes utcai Pom-pom játszótérre!

2020. november 12. csütörtök

A közönségszavazás 2020. november 22-én éjfélig tart.

A Százados negyedben, a Tisztes utca és a Törökbecs utca sarkán található Pom-pom játszótéren új játék elhelyezését tervezi a Józsefvárosi Önkormányzat. Az új játékról, ami a régi babaház helyére kerül, a játszótér használói online szavazással dönthetnek.

Kérjük, amennyiben rendszeresen használja a játszóteret, szavazzon az ide kattintva elérhető online űrlap segítségével! Válassza a lehetőségek közül azt, amelyik Ön szerint leginkább szolgálná a gyerekek örömét. A megszavazott új játék várhatóan 2021 tavaszán kerül kihelyezésre. A szavazás 2020. november 22-én éjfélig tart.

A szavazás célja, hogy a 7 lehetőség közül a játszóteret rendszeresen használók döntsék el, melyik illik leginkább a többi játék mellé, melyik a legalkalmasabb arra, hogy minél változatosabb játékokkal játszhassanak a gyerekek. A választási lehetőségek között szerepel, hogy a korábbiakhoz hasonlóan babaház kerüljön a most üresen álló területre, de amennyiben a közösség úgy dönt, üresen is maradhat a terület. Ebben az esetben nagyobb terület marad a gyerekeknek szabad játékhoz, szaladgáláshoz, labdázáshoz.

Kérjük, hogy ajánlja és ossza meg a szavazó űrlapot a játszóteret használó ismerőseivel! Az űrlap itt elérhető: https://bit.ly/jatszoterszavazas

Bővebb információ: Közösségi Részvételi Iroda, reszvetel@jozsefvaros.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben