Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Elismerés

Köszönet és elismerés a Józsefvárosi Önkormányzat intézményei munkatársainak

2020. december 02. szerda

A dolgozók jutalma mintegy 200 millió forintos kiadást jelent, melyet az év közben képződött bérmegtakarításból finanszíroz az Önkormányzat

2020 végén nehéz évet zárunk, és ezt különösen jól tudják mindazok, akik helyben a frontvonalban dolgoztak idén azon, hogy a kerületben élők a lehető legbiztonságosabban, legnyugodtabban és legkevesebb kárt elszenvedve éljék hétköznapjaikat a koronavírus-járvány okozta súlyos károk közepette is. 

Józsefváros Önkormányzata köszönetet mond munkatársainak, akik a legkülönbözőbb feladatkörökben magas szakmai színvonalon, kerületünk iránti elkötelezettséggel, fáradhatatlan munkavégzésükkel járultak hozzá közös munkánkhoz. Józsefváros idén tavasszal először, majd az elmúlt hónapokban újra megmutatta, hogy az erős közösségek közössége: összefogva a legnehezebb kihívásokkal is megküzd. Különösen fontos szerepet játszott mindebben a kerületi egészségügyi és szociális ellátórendszer, azok az óvodai és bölcsődei munkatársak, akik a kerületi gyermekekért dolgoztak, végül a Polgármesteri Hivatal munkatársai, akik a kerületi védekezés koordinálását, a stabil munkavégzést biztosították. Az idei nehéz év végén az Önkormányzat számára fontos, hogy elismeréssel jutalmazza ezen intézmények dolgozóit, amellyel kifejezi háláját és megbecsülését. Ezekben a nehéz időkben elsősorban munkatársaink tudására és elkötelezettségére támaszkodhatunk.

Év végi jutalomban részesülnek a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ, a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ, a Napraforgó Egyesített Óvoda, a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék és a Polgármesteri Hivatal munkatársai. Utóbbi esetében a jutalom nem terjed ki a politikai vezetőkre, polgármesterre vagy alpolgármesterre, sem a polgármesteri kabinet vezetőjére. 

Valamennyi jutalomban részesülő munkatárs legalább 75 ezer forint elismerésben részesül, a munkahelyi vezetőknek lehetőségük van a differenciálásra és a kiemelkedő teljesítmény értékelésére. A dolgozók jutalma mintegy 200 millió forintos kiadást jelent, melyet az év közben képződött bérmegtakarításból finanszíroz az Önkormányzat.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben