Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Hárommillió forint értékben foglaltak le drogot a józsefvárosi rendőrök

1500 adag kábítószer már nem kerül az utcára

2020. december 17. csütörtök

Három, feltételezett kábítószer-kereskedő fiatalt fogtak el a józsefvárosi rendőrök. A 19,21, és 22 éves fiatalok „nagykereskedők” voltak: összesen 1500 adag, különféle kábítószert foglaltak le náluk, melyek összértéke mintegy hárommillió forint.

Többféle kábítószerrel – speeddel, marihuánával, LSD-vel, extasy-val és kokainnal – kereskedhetett a gyanú szerint az a három fiatal, akiket december 10-én fogtak el a józsefvárosi rendőrök. Hármuknál összesen mintegy 1500 adag kábítószert foglaltak le, összesen hárommillió forint értékben.

A police.hu híre szerint először a 21 éves S. Pétert fogták el, nála több mint egymillió forint és 4 gramm kokain volt, lakásán pedig további körülbelül 1,3 kg különböző fajtájú kábítószert és az adagoláshoz, árusításhoz használt eszközöket találtak a nyomozók.

Elkapták a 22 éves B. Zoltánt is, az ő lakásának átkutatásakor további 50 gramm, többféle kábítószer és százezer forint került elő. Végül lekapcsolták a rendőrök a 19 éves R. Biankát is, akinél 15 tasakban kokaint, ketamint és extasy-t találtak. A lány a férfiaktól vette a drogot, hogy tovább értékesítse.

A józsefvárosi nyomozók kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt a két férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásukra, míg a fiatal nő szabadlábon várja az ellene folyó eljárást.

Szöveg: Lengyel Tibor, Képek és videó: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben