Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Pályázat

Zöld udvar pályázatot hirdet az önkormányzat

2021. január 04. hétfő

Az eszköz- és növénybeszerzés utófinanszírozásához minimum 100 ezer, maximum 1 millió forintos támogatás igényelhető, melynek legalább 30%-át növények beszerzésére kell költeni.

A város szívében minden zöldfelület felértékelődik.

Ezért jó hír, hogy most a társasházak belső kertjét is zöldebbé tehetjük önkormányzati támogatással.

Várjuk azoknak a nem 100%-ban önkormányzati tulajdonú társasházaknak a jelentkezését, akik belső udvaruk zöldfelületi fejlesztésébe fognának.

Az eszköz- és növénybeszerzés utófinanszírozásához minimum 100 ezer, maximum 1 millió forintos támogatás igényelhető, melynek legalább 30%-át növények beszerzésére kell költeni.

Az érvényes pályázás feltétele a kitöltött pályázati adatlap és mellékletei. A pályázati adatlap letölthető az önkormányzat honlapjáról: jozsefvaros.hu/onkormanyzat/palyazatok/aktualis/1378

A pályázat benyújtható 2021. március 31. 10 óráig ügyfélkapun keresztül, illetve ha a társasház nem rendelkezik ügyfélkapuval, postai úton: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Gazdálkodási Ügyosztály titkárság, 1082 Budapest, Baross u. 63-67.

Az elbíráláskor előnyt jelent: zöldfelület kimutatható növelése, ökológiai értéknövelés, magas önkéntes munka vagy vállalt önrész-mérték, új közösségi rekreációs funkciók, udvar megnyitása a lakók közös használatára hosszabb ideig, újrahasznosított anyagok használata. A megvalósításra a támogatási szerződés megkötését követően 9 hónap áll rendelkezésre.

Információk a zöld udvar pályázatról a veszélyhelyzet alatt a társasházakra vonatkozó szabályozások tükrében: https://old.jozsefvaros.hu/hasznos/76085/jozsefvarosi-zold-udvar-palyazat---tarsashazi-kozgyules-nelkul-is

További információ: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Gazdálkodási Ügyosztály Kerületgazdálkodási Iroda: https://old.jozsefvaros.hu/onkormanyzat/iroda/1-92

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben