Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Toronydarut bontanak, elterelik a forgalmat

Hétvégére lezárják a Baross utca egy részét

2021. január 29. péntek

Kerüljék el a hétvégén a Baross utcát, mert a Mária utca és a Szentkirályi utca közötti szakaszon teljes szélességében lezárják az utcát egy toronydaru bontása miatt. Az autókat és a közösségi közlekedés járműveit elterelik.

Teljes szélességében lezárják a Józsefvárosban a Baross utcát egy szakaszon január 30-án, szombat hajnaltól január 31-én, vasárnap a késő esti órákig toronydarubontás miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel. A lezárás a Mária utca és a Szentkirályi utca közötti szakaszt érinti.

A lezárás miatt a 9-es és a 909-es autóbusz, valamint a 72M és a 83-as trolibusz terelve jár, nem érinti a Szentkirályi utca megállót. A járatok a Kálvin tér irányába a Mária utcán és az Üllői úton át közlekednek, és megállnak a 83-as trolibusz Üllői út megállóhelyén.

Az ellenkező irányban, a Harminckettesek tere felé az Üllői út-József körút útvonalon viszik az utasokat, és megállnak a 15-ös és a 115-ös busz Köztelek utcai megállójában, valamint a Corvin-negyed M-nél a 923-as autóbusz megállójában.

Szöveg: Józsefváros újság/MTI; Kép: Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben