Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Szolidaritás

Húsvéti tartós élelmiszeradomány-gyűjtés Józsefvárosban

2021. március 29. hétfő

A járvány harmadik hullámában egyre több az olyan józsefvárosi család, aki felélte tartalékait, bajba került, súlyos nehézségekkel küzd. Várjuk azokat a tartós élelmiszeradományokat, amik karanténban lévő és rászoruló családok ellátását segítik!

A józsefvárosi rászorulók, járvány miatt bajba jutottak sokat köszönhetnek annak a kerületi összefogásnak, aminek hála jelentős mennyiségű segítséget tudtunk eljuttatni hozzájuk az elmúlt hónapokban. Amikor karácsony előtt arra kértük a helyi magánembereket, vállalkozásokat, civil közösségeket, hogy nyújtsanak segítséget a legrászorultabbaknak, a beérkező tartós élelmiszeradományok saját készleteinkkel együtt olyan bőségesek voltak, hogy egészen idáig kitartottak. Most azonban újra a közösség erejét kell segítségül hívnunk: a járvány harmadik hullámában egyre több az olyan józsefvárosi család, aki felélte tartalékait, bajba került, súlyos nehézségekkel küzd.

Várjuk azokat a tartós élelmiszeradományokat, amik karanténban lévő és rászoruló családok ellátását segítik. Amire most nagy szükségünk van, az a konzerv, instant leves és a tartós tej. Nagy segítséget jelentenek számunkra a vállalkozásoktól, szervezetektől érkező nagylelkű felajánlások.

A járványhelyzet a mi nyitvatartásainkat is befolyásolja, ezért kérjük, ha felajánlással élnek, egyeztessenek időpontot munkatársainkkal az adomany@jszszgyk.hu email-címen, vagy telefonon: 06-20 267-0744.

Köszönjük, ha felajánlásával hozzájárul ahhoz, hogy egyetlen család se maradjon éhen idén húsvétkor Józsefvárosban!

Emellett továbbra is folyik pénzadomány-gyűjtésünk a kerületi Szolidaritási Alapba, egyéb tartós élelmiszeradomány-gyűjtésünk, digitális eszközgyűjtésünk a kerületi diákoknak, és örömmel fogadjuk önkéntesek jelentkezését is. Ezekről bővebben itt olvashatnak: https://old.jozsefvaros.hu/hir/75541/keressuk--jozsefvaros-orangyalait                                                                                                                                  

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben