Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Józsefvárosi jelöltek is vannak

Kié lesz a 2021-es Pedagógus Oscar-díj?

2021. április 05. hétfő

A még tartó közönségszavazással rövidesen lezárul a Legjobb Pedagógus címre érdemes óvónő, tanító, tanár, szakoktató kiválasztása. A Neteducatio Pedagógus Oscar-díját idén hatodszor adják majd át.

A tanítványok, a szülők és kollégák részéről kétezernél is több jelölés érkezett a legjobb pedagógusokat elismerő díjra. A kitüntetés célja az, hogy nyilvánosan is elismerést kapjon a pedagógusok kiemelkedő elkötelezettsége.

„A 2020-2021-es év alapjaiban rengette meg a pedagógiáról alkotott véleményünket, tett semmissé működő gyakorlatokat. Óvodától felsőoktatásig mindenhol újra kellett értelmezni a kereteket, és a módszertanokat. A bizonytalanság ma is a mindennapjaink része. Mindenkinek hatalmas taps jár, aki az online-hibrid-jelenléti oktatás-nevelés háromszögében is rendíthetetlenül tesz a gyerekekért; nevel, tanít, példát mutat. Szeretnénk elismerni azt a hihetetlen önfeláldozást, amellyel ez az egész nevelési -oktatási helyzet jár” – írja közleményében a díjat kiíró Neteducatio, ami az online- és távoktatás egyik elismert segítőcsapata.

Április 6-án zárul a közönségszavazás a Legjobb pedagógus Facebook-oldalon, ahol a jelöltek bemutatkozó anyagai láthatók, köztük két józsefvárosi pedagógusé is. Kozmáné Szabó Edina a Józsefvárosi Napraforgó Egyesített Óvoda inkluzív óvodai nevelésért, esélyegyenlőségért felelős fejlesztő és általános igazgatóhelyettese, Szekerczés Norbert pedig a Semmelweis Egyetem Bókay János Többcélú Szakképző Intézményének igazgatóhelyettese és gyakorlati oktatásvezetője.

Szöveg: Bányay Géza; Kép: Neteducatio

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben