Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Megmaradhat a kerületi lakosok kedvezménye

Az önkormányzat tárgyalásba kezd a Ludovika Arénával

2021. május 07. péntek

Nem úszott el a kerületi lakosok uszodai kedvezménye, csak az előzőleg kötött szerződés járt le. Az önkormányzat elindítja a tárgyalást a további lehetőségekről.

Felröppent a hír, hogy nem jár már a lakossági kedvezményes uszodajegy a kerületi lakosoknak Közszolgálati Egyetem Ludovika Aréna most újranyitott uszodájába, ezért megkérdeztük az önkormányzatot, hogy tényleg megszüntették-e olcsóbb belépést kerületieknek. Azt a választ kaptuk, hogy a korábban kötött szerződés tavaly decemberben lejárt, azután pedig nem látták, mikor nyithatnak egyáltalán újra az uszodák, így nem volt miről beszélni, tárgyalni az egyetemmel.

Most viszont, hogy újranyithatnak, megkezdik az egyeztetéseket, az egyetem is nyitott arra, hogy továbbra is olcsóbban fogadják a józsefvárosi lakcímkártyával rendelkezőket. Az önkormányzat is reméli, hogy sikerül majd velük megállapodásra jutni.

2018 óta élt a kedvezmény helyi lakosok számára, 1500 forint helyett 800 forintért két órán át úszhattak és szaunázhattak a Ludovika Arénában hétköznap esténként. 

Helyesbítés 2021.05.08. 7:34 - Korábban azt írtuk, hogy megkezdték a tárgyalásokat, de csak ezután fogják. 

Szöveg: Ádám Judit; Kép: Ványi Ákos

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben