Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

800 forint lesz a jegy újra

Ismét jár a kedvezményes jegy az NKE uszodájába a józsefvárosiaknak

2021. június 15. kedd

Újraindultak, és sikerrel jártak a tárgyalások az önkormányzat és az NKE között, nem kell 1500 forintot fizetni július 1-jétől, hogy a Ludovika Arénában úszhassanak a helyiek.

Sikerült megegyezni a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel (NKE), a józsefvárosi lakosok immár megint kedvezményesen mehetnek az NKE uszodájába, a Ludovika Arénába. Egy helyi lakos 2021. július 1-jétől december 31-ig 800 forintért, tehát kedvezményesen mehet úszni (az alapár 1500 forint), értesültünk a Józsefvárosi Önkormányzattól. A kedvezményhez fel kell mutatni a lakcímkártyát.  

Korábban arról lehetett olvasni, hogy bár visszatérhettek a sportolni vágyók az uszodába a járványügyi korlátozások feloldásával, a józsefvárosiakkal korábban kötött megállapodás lejárt, így nem volt kedvezményes a belépés. Az önkormányzat azt mondta, a járvány alatt azért nem kötötték újra a megállapodást, mert bizonytalan volt, mikor lehet újra visszamenni az uszodába. De nyitottak voltak a tárgyalásokra, így azok meg is indultak, és végül eredményesen le is zárultak, így a helyiek ismét mehetnek az NKE-be úszni kedvezményesen.

Szöveg: Dercsényi Dávid; Kép: Ványi Ákos

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben