Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Fesztivál a Palotanegyedben

Szombaton délután indul a Bródy utcaünnep

2021. június 18. péntek

Az elmúlt egy év fesztiválok nélkül telt, így épp itt az ideje, hogy ezt pótoljuk. A Bródy utcaünnep természetesen ingyenes, melyen délutántól egészen este 9-ig változatos programok várják a bulizni vágyókat.

A Gutenberg téren már délután 15:00 órakor elkezdődik a mulatság. Lesznek zenés workshopok főleg gyerekeknek, amikhez DJ Panda szolgáltatja az ütemeket, a nagyobb pedig megmutathatják, mennyire tudnak jól érvelni olyan témakörökben, minthogy legyen-e rovarhotel az Astorián és grillező a múzeumkertben.  

Látványos programokra is lehet számítani; felvonul szombaton a Pomázi Tűzoltózenekar, lesz lovashintózás. Ha van olyan, aki eddig nem sajátította volna el a papírsárkánykészítés csínját-bínját, az délután egy workshop keretében megteheti a Pollack Mihály téren, aki viszont másra vágyna, részt vehet a Pop up Pest elnevezésű élő társasjátékban. Egyebek mellett lesz még ruhavásár, nyereménysorsolás, izgalmakkal teli városi oknyomozás a bródyban, valamint tárlatvezetés Hámos Gusztáv és Katja Pratschke “Construction” című kiállításán.

Zene nélkül nincs fesztivál; egész szombaton jobbnál jobb koncertek szórakoztatják majd a Bródy Sándor utcába és környékére látogatókat. Részletek a programokról erre a linkre kattintva érhetők el.

Szerző: Rebró Fanni, kép: Bródy utcaünnep Facebook

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben