Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Nyári tábor

Táborok józsefvárosi gyerekeknek

2021. június 24. csütörtök

A Józsefvárosi Önkormányzat idén nyáron három helyszínen is szervez a kerületi gyerekeknek tábort

A kerületi gyerekek idén még a szokásosnál is jobban megérdemlik, hogy felhőtlenül teljen a nyaruk - a koronavírus-járvány az ő életüket is jelentősen felborította. A Józsefvárosi Önkormányzat idén nyáron három helyszínen is szervez a kerületi gyerekeknek tábort:

  • A tavalyi évhez hasonlóan idén is lesz napközis tábor a Kesztyűgyár Közösségi Ház szervezésében az Orczy-kertben június 21. és augusztus 27 között 10 héten át, heti turnusokban. A jelentkezési lapot és a szülői tájékoztatót személyesen a Kesztyűgyár portáján lehet elkérni és kitöltve ugyanitt leadni, vagy letölthető innen, és a  kesztyugyar.hu-n.

  • A kerületi iskolák az Önkormányzat magyarkúti üdülőjében táborozhatnak idén. Mint az ismert, idén májusban adománygyűjtést indítottunk, amelynek segítségével az iskolák által igényelt táborok és később erdei iskolák támogathatók - ezek a táborok a nagylelkű felajánlások segítségével valósulnak meg. Jelentkezni az iskolák az udultetes@jkn.hu e-mail címen tudnak.

  • A Józsefvárosi Önkormányzat idén nyáron Balatonszemesen szervez teljesen ingyenes nyári táborozást 200 kerületi halmozottan hátrányos, illetve hátrányos helyzetű gyereknek. Az érintett családok felkeresését a józsefvárosi családsegítő végzi. 

  • A három gyerekeknek szóló táborlehetőség mellett szintén a Józsefvárosi Önkormányzat vendégei lehetnek a kerületi lakcímigazolvánnyal rendelkező gyerekek és felnőttek és plusz egy kísérő az Önkormányzat káptalanfüredi strandján, amelyet ingyenesen vehetnek igénybe egész nyáron. Szeretettel várjuk Önöket!

                    Felhőtlen, boldog nyarat kívánunk minden kerületi kisgyereknek és családjuknak!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben