Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Lakhatás

Elkészült a kisokos az önkormányzati tulajdonú házak lakóinak

2021. június 24. csütörtök

A teljesen önkormányzati tulajdonú házak lakói számára tájékoztató kisokost készített a Közösségi Részvételi Iroda.

A kisokosban összegyűjtött információk segítik az ügyintézést, a panaszbejelentést és a békés együttélés alapvető szabályainak megismerését.

A KISOKOS IDE KATTINTVA OLVASHATÓ! >>>

A kisokos azért készült, mert a Házirend konzultáció során kiderült, hogy az önkormányzati tulajdonú házak bérlői nem rendelkeznek elegendő információval az őket érintő kérdésekkel kapcsolatban. Ezért a kisokosban olvashatóak a Házirend konzultáció során felmerült leggyakoribb kérdésekre adott válaszok, és az ügyintézést, panaszkezelést segítő részletes tájékoztatás is, hogy segítse az önkormányzati tulajdonú házakban lakókat ügyeik intézésében, problémáik megoldásában.

A kisokosban olvashatnak többek között az önkormányzati tulajdonú lakóházakhoz tartozó zöldterületek karbantartásáról, a lakóházakban található kamerarendszerek állapotáról, a tulajdonos és a kezelő kötelezettségeiről, és a bérlő feladatairól is.

A kisokost ide kattintva tudja elolvasni és letölteni. A tervek szerint a kisokos 2021 júliusában nyomtatott formában is elérhető lesz.

Kérjük, amennyiben hibát talál a Kisokosban, segítse munkánkat azzal, hogy megírja a reszvetel@jozsefvaros.hu emailcímre. Köszönjük!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben