Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kutyásként Józsefvárosban

Igényfelmérés indul a Teleki téri kutyafuttató fejlesztéséről!

2021. július 21. szerda

A Józsefvárosi Önkormányzat célja a kerületi kutyafutattók fejlesztése, hogy azok minél inkább megfeleljenek a használó kutyák és kutyások igényeinek. Ezúttal a Teleki téri nagy kutyafutattó fejlesztésére kerül sor!

A Józsefvárosi Gazdálkodási Központ a Közösségi Részvételi Iroda segítségével a kutyafuttatót rendszeresen használók véleményét kéri ki a Teleki téri nagy kutyafuttató területére tervezett kutyahomokozó, és más hosszútávú fejlesztési lehetőségek kapcsán.

A kutyatulajdonosok szavazhatnak egy lehetséges kutyahomokozó elhelyezéséről, illetve további elemek telepítéséről mondhatják el véleményüket. Új pad legyen, vagy új szemetes? Induljon-e átfogó talaj fejlesztés? Szükség van-e beépített játékokra, vagy legyen kölcsönzési lehetőség?

Jöjjön el, ossza meg velünk véleményét!

Július 28. és 30. között lesz lehetőség a szavazásra és az igényfelmérő ív kitöltésére, amely kizárólag a helyszínen, a Részvételi Iroda kitelepülései során lesz elérhető.

A folyamat nyitó rendezvénye 2021. július 28-án 17:30-tól 19:30-ig a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ, a ZöldEb Egyesület és a Közösségi Részvételi Iroda kitelepülésével valósul meg.

Ezen az alkalmon az igényfelmérő kitöltése mellett lehetőség lesz többet megtudni a kutyahomokozó hasznáról és elhelyezéséről, kipróbálni a JGK által biztosított mobil kutyajátékokat, kérdezni és javasolni a kutyafuttató további fejlesztéséről.

Mindenkit szeretettel várunk a nyitórendezvényen, és a további szavazási időpontokban! Döntsünk közösen a kerületi kutyafuttatók fejlesztéséről!

További szavazási időpontok:

Július 29. csütörtök 7:30 - 9:30 , 17:30 - 19:30

Július 30. péntek 7:30 - 9:30

Amennyiben szeretné megkapni a Józsefvárosi Önkormányzat kutyatulajdonosoknak szóló tájékoztatóit, a https://vf8tv.wgx.hu/form.php?f=bbdfd7a8b7 linkre kattintva tud feliratkozni a Józsefvárosi Önkormányzat kutyás hírlevelére.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben