Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kultúra

A jövő vásznai - kiállítás a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában

2021. augusztus 31. kedd

A Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának épületében 2021. szeptember 2. és október 15. között a Migráns Nők Magyarország Egyesület (She 4 She) és a Magyar Helsinki Bizottság kiállítást szervez menekültek és bevándorlók alkotásaiból.

A kiállítás célja az, hogy az Önkormányzat dolgozóit, Józsefváros lakosait és a kiállítás iránt egyébként érdeklődő személyeket közelebb hozzuk a menekültek és a bevándorlók tapasztalataihoz.

A kiállítás a csoportos tárlatvezetések alkalmával tekinthető meg szeptember 17-én, október 1-én és október 15-én, ahol a négy fő alkotóval személyesen is találkozhatnak majd a látogatók. A személyes találkozás lehetőséget ad a művészeknek arra, hogy személyesen is megtapasztalhassák azt, hogy az itt élők érdeklődnek a képeik iránt, valamint lehetőségük lesz beavatni a látogatókat az alkotásaik mögött álló tapasztalataikba és az életükbe. A látogatók pedig párbeszédet folytathatnak a menekült és bevándorló alkotókkal.

A tárlatvezetésen való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, ha szeretne részt venni valamelyik tárlatvezetésen, töltse ki ezt a regisztrációs lapot: https://forms.gle/Qbnq33LyDedLPzHm9

A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti azt, hogy automatikusan részt vehet a tárlatvezetésen. Minden jelentkezőnek visszajelzünk legkésőbb a tárlatvezetés előtt 48 órával, hogy befért-e a rendelkezésre álló keretbe (max. 35 fő/tárlatvezetés).

A tárlatvezetések nem sajtónyilvánosak. Ha a sajtó képviselőjeként szeretné megtekintetni a kiállítást, kérjük, írjon a press@helsinki.hu címre.Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben