Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Pályázat

Ötletcsarnok ötletpályázatot hirdet a Rév8 Zrt

2021. szeptember 16. csütörtök

A Józsefvárosi Önkormányzat és a Rév8 ötletpályázatot hirdet, amely arról szól, hogy hogyan lehet a negyed még jobb és barátságosabb.

Szervezne egy garázsvásárt a szomszédokkal, beültetne egy elhagyatott ágyást, vagy lefestene egy kerítést? Itt a remek alkalom, hogy ezeket megvalósítsa!

Pályázni október 2-tól, egészen november 30-ig lehet a https://www.csarnoknegyed.hu/ oldalon keresztül. Az egyes ötletekre maximum 350 000 forintot lehet nyerni.

A pályázat egy Szomszédünneppel veszi kezdetét a Bacsó Béla utcában október 2-án 13 órakor. A Rákóczi étterem és a Csiga Café gondoskodik az uzsonnáról, a Macska játéksarokkal készül, az Afrikai büfések pedig kongás-táncos előadást tartanak a résztvevőknek. Ha pedig ez nem lenne elég, a Vásár utcai Verkstaden szitanyomó műhelye is kitelepül pár órára. A mulatság a Rákóczi téren folytatódik, ahol 17 órakor indul a józsefvárosi Jazzfesztivál.

Bárki pályázhat aki itt lakik vagy dolgozik, vagy van konkrét ötlete, amit a Csarnok negyed területén szeretne megvalósítani. A végső terv pontosításában a Rév8 munkatársai segítenek, de a legfontosabb, hogy a pályázó aktívan részt vegyen a kivitelezésben. Az ötlet beküldése során pontosan le kell írni, hogy mit vállal a pályázó, és milyen eszközökre lesz majd szüksége.

Azok számára, akik bizonytalanok a saját ötletükben, vagy esetleg még nem pontosan tudják, hogy mivel szeretnének pályázni, Ötletturbósító eseményeket rendeznek a szervezők a Kesztyűgyárban, október és november folyamán. Sőt, októberben elkészítjük a józsefvárosi madarak és méhek következő otthonát a Valyoval közösen.

Szomszédünnep a Csarnok negyedben

10.02. szombat 13:00 óra

Bacsó Béla utca (Vásár és Bérkocsis utcák közötti szakasza)

Facebook-esemény >>>

Madárodú és rovarhotel készítés a Tolnai kertben

10.09. szombat 10:00 óra

Tolnai Lajos utca 23.

Ötletturbósító műhely - Felfedezés

10.14. csütörtök 18:00 óra

Kesztyűgyár Közösségi Ház

Ötletturbósító műhely - Tervezés

10.28. csütörtök 18:00

Kesztyűgyár Közösségi Ház

Ötletturbósító műhely - Megvalósítás

11.06. szombat 14:00

Kesztyűgyár Közösségi Ház

A részletek elérhetők a https://www.csarnoknegyed.hu/ oldalon. Az ötletpályázathoz kapcsolódó kérdéseket várjuk az info@rev8.hu címen.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben