Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Pályázat

Ötletcsarnok ötletpályázat a Csarnok negyedben

2021. november 03. szerda

Az Ötletcsarnok pályázatra egészen november 30-ig lehet beküldeni ötleteket a Rév8 Zrt-hez a csarnoknegyed.hu oldalon keresztül.

Az egyes ötleteket 350 000 forint értékben lehet megvalósítani, és bárki pályázhat, akinek van olyan ötlete, amit a Csarnok negyed területén szeretne kivitelezni.

Lehet például köztér takarítást szervezni, vagy akár kerítésfestést is. A lényeg, hogy a megvalósításban aktívan részt vegyen a pályázó. A Rév8 az alapanyagokon és eszközökön kívül, szakmai segítséget is ad az ötletek megvalósításához.

Ilyen ötlet lehet például madárodúk kihelyezése a negyedben, hogy ezzel is segítsük az itt élő madarakat. Október 9-én pont egy ilyen madárodú készítő foglalkozást tartottunk a Tolnai kertben a Város és Folyó Egyesülettel. Kedvcsinálóként készítettünk egy videót a közös barkácsolásról és festésről! A  szemfülesek a héten már láthatták a Csarnok negyedi madarak új otthonait a Nagy Ho-ho-ho horgász Játszótéren, vagy a József utcában. 

Az elmúlt egy hónapban két Ötletturbósító foglalkozást tartunk, ahol több konkrét ötletről esett szó: van, aki köztéri installációval színesítené az utcát, és van olyan is, aki újrahasznosított anyagokból készítene virágágyásokat, ráadásul a kerület első fény fesztiváljának ötlete is felmerült. November 6-án szombaton, 14 órától ismét várunk minden érdeklődőt a Kesztyűgyárban, ahol bárki felteheti kérdéseit a pályázattal kapcsolatban!

Részletek és pályázati kiírás itt >>>

Ötletturbósító műhely: 11.06. szombat  14:00 óra, Kesztyűgyár Közösségi Ház: https://www.facebook.com/events/842224663158526

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben