Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Szolidaritás

Csatlakozzon a Józsefvárosi Önkormányzat karácsonyi adományozási akciójához!

2021. december 02. csütörtök

Az Önkormányzathoz eljuttatott adományok abban segítenek, hogy étel kerüljön a nélkülözők ünnepi asztalára, és jusson ajándék azoknak a gyerekeknek is, akiknek családjában nehézséget jelent az ünnepi időszak különlegessé tétele.

A karácsonyi időszak a szerencsésebbek számára az év legörömtelibb időszaka. Tudjuk sajnos, hogy ez sokak számára, akik nehéz körülmények között élnek, nincs így. Ezért a Józsefvárosi Önkormányzat idén, ahogyan tavaly is, a kerület közösségéhez fordul azt kérve, hogy támogassák ennek a közösségnek a rászoruló egyedülálló és családos tagjait, hogy számukra is különleges legyen az ünnep.

Az Önkormányzathoz eljuttatott adományok abban segítenek, hogy étel kerüljön a nélkülözők ünnepi asztalára, és jusson ajándék azoknak a gyerekeknek is, akiknek családjában nehézséget jelent az ünnepi időszak különlegessé tétele.

A tavalyi karácsonyi adománygyűjtés segítségével ezernél több egyedülállónak és családnak tudtunk segíteni hála a józsefvárosiak pénzadományainak, tisztítószer-, tartós élelmiszer, Mikulás-és egyéb játékcsomag adományainak. Köszönjük mindazoknak a magánszemélyeknek, civil és egyházi közösségeknek és vállalkozásoknak, akik idén is csatlakoznak adományozási akciónkhoz.

Hol és hogyan tud tartós élelmiszert vagy játékot adományozni?

A Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központnak (JSzSzGyK) küldött tisztálkodószer- és tartós élelmiszer-adományból munkatársaink folyamatosan állítják össze és osztják szét azokat a csomagokat, amiket a legszegényebb egyedülállók és családok kapnak a kerületben.

Kőris utcai telephelyünkön előzetes egyeztetés után az alábbi felajánlásokat fogadjuk: tészta, liszt, olaj, konzerv, cukor, rizs, só, zacskós leves, egyéb alapélelmiszerek, tisztálkodószerek, tisztasági betét, fertőtlenítő.

Cím: Kőris u. 35.

Nyitvatartás: hétfő: 14-17 óra, kedd: 9-14 óra, csütörtök: 9-14 óra

Kérjük, adománya leadása előtt egyeztessen velünk emailben vagy telefonon: adomany@jszszgyk.hu, 06-20 267-0744

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben