Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

FELHÍVÁS

Nincsenek közvetítők az önkormányzati bérleményeknél

2012. március 20. kedd

Eddig megszerzett tapasztalataink szükségessé teszik, hogy tájékoztassuk Önöket az alábbiakról:  

Mivel minden esetben a tulajdonos hozza meg a bérbeadással, valamint az elidegenítéssel kapcsolatos döntést, ezért munkatársaink sem tudnak egy esetben sem kötelezettségvállaló nyilatkozatot tenni, ilyen felhatalmazással a Kisfalu Kft nem rendelkezik. Minden, a Kisfalu Kft által adott felvilágosítás a jogszabályokban foglaltaknak megfelelő. Kötelezettségvállalást csak a tulajdonos döntése alapján kiadott ajánlat tartalmaz.

Kérjük, amennyiben bérbevétellel, bérlemény megvásárlással kapcsolatos szándékaik vannak, úgy előzetesen munkatársainkat keressék meg az ismert elérhetőségeken keresztül. Visszautasítjuk azokat a kijelentéseket, hogy egyes személyek munkatársainkon keresztül el tudnak intézni ügyeket. Ez már csak azért sem lehetséges, mert a Kisfalu Kft tulajdonosi döntési hatáskörrel nem rendelkezik. A Önök által igénybevett közvetítő miatt okozott esetleges károkért a Kisfalu Kft és a Józsefvárosi Önkormányzat felelősséget nem vállal, az okozott kár helyreállításában segíteni nem tud.

Kérjük, döntéseiket minden esetben a lehetséges következmények mérlegelése után hozzák meg, legyenek körültekintőek, és lehetőség szerint az Önök képviseletében eljáró közreműködő személy igénybevétele nélkül intézzék ügyeiket. Meghatalmazást csak indokolt esetben fogadunk el, munkánk során ragaszkodunk az ügyfél személyes megjelenéséhez. Bérlakás vásárlása esetén, mi is elmegyünk az ügyfélhez, ha az, az ügyfél kora, egészségi állapota miatt szükséges. Amennyiben olyan személyt látnak el meghatalmazással, akinek közreműködésével, munkájával kapcsolatban negatív tapasztalataink vannak, a meghatalmazás elfogadását indoklás nélkül elutasítjuk, a meghatalmazott részére semmilyen tájékoztatást nem adunk.

Köszönjük, hogy felhívásunkat elolvasták, és az abban foglaltakat megfontolják!

 Kisfalu Kft  

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben