Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Közösség

Józsefváros Összefog: A helyi vállalkozások és civil közösségek támogatásáért

2020. április 17. péntek

Jelentkezzen, ha helyi kisvállalkozó, boltos, szolgáltató vagy civil közösséget működtet!

Célunk, hogy Józsefvárost az erős közösségek kerületévé tegyük. Ennek a közösségnek a részei azok a helyi kisvállalkozások, boltok, szolgáltatók, éttermek, kávézók és civil közösségek, akiket különösen érzékenyen érintenek a koronavírus okozta gazdasági következmények.

Itt az idő, hogy mi, józsefvárosiak összefogjunk: vásárláskor vagy szolgáltatások megrendelésekor ezt megtehetjük úgy, hogy kerületi kisvállalkozást, egyéni vállalkozót, családi boltot választunk és a helyi civil szervezetek munkáját és hétköznapjait támogatjuk.

Ebben szeretnénk segíteni! Várjuk a kerületben szolgáltatást nyújtó kisvállalkozások, egyéni vállalkozók, kisebb üzletek, családi boltok és civil közösségek jelentkezését, hogy a kerületi önkormányzat honlapján megjelenhessenek a veszélyhelyzet alatti szolgáltatásaik és tevékenységük. Kérjük, jelezzék, ha a járványhelyzetben házhozszállítást, házhoz menő szolgáltatást, online szolgáltatást nyújtanak, nyitvatartanak vagy akár önkéntes munkát végeznek. Így segíthetjük közösen a józsefvárosi lakosokat abban, hogy a nehéz időkben kerületi vállalkozásokat és szervezeteket támogathassanak, a helyi gazdasági és civil élet szereplőit pedig abban, hogy közösen vészeljük át ezt a nehéz időszakot. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: https://forms.gle/J7f7NvsPXFmzcBxK8

A jelentkező vállalkozások és szolgáltatások listája itt található >>>

Megjegyzés: A jelentkezés nem jelenti azt, hogy mindenki automatikusan bekerül a megjelenített szervezetek/vállalkozások közé. Megértésüket köszönjük!

Közösségi Részvételi Iroda, Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben