Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Tolnai kert

Elkészült a Tolnai kert hasznosításáról szóló javaslat. Véleményezze ön is!

2021. augusztus 13. péntek

A Rév8 összefoglalta a Tolnai kert megnyitása óta beérkezett visszajelzéseket a kert kutyás használatáról. A dokumentumot 2021. augusztus 15. és 31. között tudják az érdeklődők véleményezni.

A Tolnai kert 2020. szeptemberi megnyitása óta az egyik legnehezebb kérdés a kert kutyás használatának szabályozása volt. A Rév8 által készített dokumentum összefoglalja az elmúlt 1 év tapasztalatait a szomszédos házak lakóival folytatott beszélgetések, a Tolnai kert jövőjéről szóló kérdőív és a Tolnai kert barátai Facebook-csoportban elhangzottak alapján.

A visszajelzések alapján a Rév8 azt javasolja a Józsefvárosi Önkormányzatnak, hogy a Tolnai kert pihenőkertként üzemeljen a jövőben, és kutyát ne lehessen behozni a kertbe. Továbbá azt javasolja a Rév8, hogy az önkormányzat hozzon létre egy kutyabarát parkot a Csarnok negyedben. Ennek megtervezésébe pedig vonja be a helyi kutyásokat, hogy egy olyan park jöjjön létre ami megfelel az igényeiknek.

A véleményeket 2021. augusztus 15. és 31. között várják az info@rev8.hu címen, vagy a Tolnai kert barátai Facebook-csoportban.

A beérkező visszajelzések szerepelni fognak majd a javaslatban, amely a szeptemberi Képviselő-testületi ülésen kerül napirendre.

A véleményezhető dokumentum itt érhető el: https://old.jozsefvaros.hu/dokumentumok/1021_javaslat_a_tolnai_kert.pdf

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben