Józsefváros újjáépül, Idősbarát Önkormányzat, Családbarát Önkormányzat
KERESÉS

Józsefváros kártya

 

 

2014-es változások a Józsefváros Kártya igénylésében
A Józsefváros Kártyáról szóló 64/2011.(XI.07.) számú rendelet alapján a Képviselő-testület a 2014. évi költségvetésben meghatározta a Józsefváros Kártya kiváltásának díját.
 
2014. február 13-tól a kártya igénylési díja: 100 Ft
Az öregségi nyugdíj korhatárt elérő személyek esetében a díj: 50 Ft
 
Az igénylés díját a Polgármesteri Hivatal pénztárában kell befizetni. Az igénylés a befizetés igazolását követően válik érvényessé.
 
2014-ban változatlanul a kártyát azon 18 év feletti lakosok igényelhetik, akik érvényes VIII. kerületi állandó lakóhellyel rendelkeznek, vagy a Józsefvárosi Önkormányzat fenntartásában működő intézmények, a Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok és a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának dolgozói is. Ez esetben munkáltatói igazolás benyújtására van szükség. A Képviselő-testület döntése értelmében 2013-tól diákigazolvány másolatának beadásával Józsefváros Kártyára jogosultak a Józsefvárosban található felsőoktatási intézményi karok hallgatói is.
 
A Józsefváros Kártya egy évig érvényes, az érvényességi időt matrica jelzi.
A Józsefváros Kártyát személyesen a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal (1082 Budapest, Baross u. 63-67.) földszinti Támpontján lehet igényelni az igénylőlap kitöltésével. Amennyiben nem lakosként igénylik, úgy a jogcím igazolására szolgáló dokumentumok minden esetben csatolandók.
 
TÁMPONT nyitva tartása:

 

Hétfő: 8-tól 18 óráig, Kedd: 8-tól 16, Szerda: 8-tól 16.30, Csütörtök: 8-tól 16 és Péntek: 8-tól 13.30-óráig

 

 

Kapcsolódó dokumentumok

visszafel

Kapcsolatok

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben