KERESÉS

Józsefváros kártya

 

 


 2020. évi változások a Józsefváros Kártya igénylésében

A Józsefváros Kártyáról szóló 64/2011.(XI.07.) számú rendelet alapján a Képviselő-testület a 2020. évi költségvetésben meghatározta a Józsefváros Kártya kiváltásának díját

2020. február 28. napjától a kártya igénylése díjmentes

2020-ban változatlanul a kártyát azon 18 év feletti lakosok igényelhetik, akik érvényes VIII. kerületi állandó lakóhellyel rendelkeznek, vagy a Józsefvárosi Önkormányzat fenntartásában működő intézmények, a Józsefvárosi Önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok és a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának dolgozói is. Ez esetben munkáltatói igazolás benyújtására van szükség. A Képviselő-testület döntése értelmében 2013-tól diákigazolvány másolatának beadásával Józsefváros Kártyára jogosultak a Józsefvárosban található felsőoktatási intézményi karok hallgatói is.

A Józsefváros Kártya egy évig érvényes, az érvényességi időt matrica jelzi.

A Józsefváros Kártyát személyesen a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal (1082 Budapest, Baross u. 63-67.) földszinti Támpontján lehet igényelni az igénylőlap kitöltésével. Amennyiben nem lakosként igénylik, úgy a jogcím igazolására szolgáló dokumentumok minden esetben csatolandók.


Kapcsolódó dokumentumok

visszafel

Kapcsolatok

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben