Akadálymentesítési nyilatkozat

event_available Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Akadálymentesítési nyilatkozat

A Budapest Főváros VIII. kerületi Önkormányzat és a Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal elkötelezettek amellett, hogy honlapjukat a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye. Ez az akadálymentesítési nyilatkozat a www.jozsefvaros.hu-ra vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

Ez a honlap megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2024. január 2-án az AccessScan és az AccessibilityChecker értékelése alapján készült.

Visszajelzés és elérhetőségek

Az akadálymentesítéssel kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket a honlap@jozsefvaros.hu email címre lehet elküldeni.

Végrehajtási eljárás

Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvényben foglalt kötelezettségek teljesítése ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 162/2019. (VII. 5.) Korm. rendelet tartalmazza.

Ellenőrző szervezet:

Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség

Székhely címe: 1134 Budapest, Váci út 35.

Levelezési cím: 1255 Bp., Pf.: 182.

Ügyfélszolgálat: +36 1 450 3070, e-mail: ugyfelszolgalat@kifu.hu

Ha a visszajelzési eljárásban az értesítést vagy kérelmet benyújtó személy a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem kap, vagy nem kielégítő választ kap a közszférabeli szervezettől, akkor bejelentése alapján az ellenőrző szervezet akadálymentesítési ellenőrzést végez.

Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta

Lehoczky Balázs (jegyzői jogkörben eljáró aljegyző)

Pikó András (polgármester)

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!