Józsefváros újjáépül, Idősbarát Önkormányzat, Családbarát Önkormányzat
KERESÉS

Pályázatok

Aktuális pályázatok

Helyi klímatratégia kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás Józsefvárosban

Beküldési határidő: 2019. augusztus 27 14:00

Ezúton tájékoztatom, hogy a „Helyi klímastratégia kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás Józsefvárosban” című, KEHOP-1.2.1-18-2018-00011 azonosítószámú projekt keretében Józsefváros Klímastratégiájának kidolgozására, elkészítésére, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformáló tevékenységekhez kapcsolódó feladatok ellátására” tárgyú közbeszerzési értékhatárt el nem érő beszerzési eljárás műszaki leírásában és a vállalkozási szerződés tervezében változás történt.

 
A műszaki leírás az alábbi kiegészítő információval egészül ki:
Ajánlatkérő tájékoztatja Ajánlattevőt, hogy Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. augusztus 22-ei ülésén szakmai munkacsoportot hozott létre, amely a Klímastratégia készítési folyamata során észrevételeket tesz, véleményez, javaslatokat fogalmaz meg, figyelemmel kíséri a Klímastratégia elkészítését. Nyertes Ajánlattevő a Klímastratégia készítése során köteles együttműködni a munkacsoporttal, részt venni annak ülésein és beszámolni a Klímastratégia aktuális állapotáról.  
 
 
A vállalkozási szerződés az alábbi ponttal egészül ki:
1.7 Vállalkozó a Klímastratégia készítése során köteles együttműködni az Megrendelő által kijelölt szakmai munkacsoporttal, részt venni annak ülésein és beszámolni a Klímastratégia aktuális állapotáról.  

Letölthető dokumentumok

Eredményhirdetés: 2019. augusztus 27. 14:00
visszafel

Kapcsolatok

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben