Mondja el véleményét a Tbiliszi játszótér jövőjéről!

event_available Utolsó frissítés:

A Józsefvárosi Önkormányzat célja, hogy a kerület egyre inkább gyerekbarát legyen. Ezt szolgálja számos fejlesztésünk és programunk, beleértve a kerületi fenntartású játszóterek megújítását is. Ennek érdekében munkatársaink az év elején felmérték a játszóterek állapotát és számos felújítást tervezünk.

A Tbiliszi játszótér felmérése kapcsán célunk az, hogy a terület újragondolásába bevonjuk annak felhasználóit is. Ez azt jelenti, hogy mindenképpen meg fogjuk őrizni a tér szabadidős zöldfelületi funkcióját. De tudnunk kell, hogy a tér használói ezen belül minek örülnének a legjobban: maradjon-e játszótér, alakítsuk-e másfajta parkká?

Kérjük, Ön is mondja el véleményét június 30-ig!

  • Személyesen a Tbiliszi téren felállított standunknál.
  • Online is kitöltheti kérdőívünket: bit.ly/tbiliszi_jatszoter

Bármilyen funkciót is választunk, az igényfelmérést követően egy közösségi tervezés során választjuk ki együtt, hogy mit szeretnénk konkrétan az adott köztéren – természetesen a rendelkezésre álló anyagi keretek között.

Mivel a Tbiliszi játszótér jelenlegi felhasználói elsősorban gyerekek, ezért a kérdőív végén nekik is szántunk néhány kérdést. A kisgyerekes szülőket arra kérjük, szánjanak néhány percet arra, hogy együtt kitöltik a kérdőívet! A társadalmi egyeztetés folyamatát a Közösségi Részvételi Iroda koordinálja. Kérdéseit felteheti a reszvetel@jozsefvaros.hu e-mailcímen. Véleményezési időszak: 2022. június 15-30.

Köszönjük, hogy válaszaival segíti munkánkat!

Ha önkéntesként segítené a munkánkat, hogy minél több ember véleményét ki tudjuk kérni, kérjük jelentkezzen itt >>>

Józsefvárosi Önkormányzat Közösségi Részvételi Iroda (reszvetel@jozsefvaros.hu vagy 061-459-2139)

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!