Családi fogyasztói közösségre vonatkozó kedvezmény igénybevétele

event_available Utolsó frissítés:

Rövid leírás

A családi fogyasztói közösségre vonatkozó kedvezmény igénybevételéhez a hatósági bizonyítványt az önkormányzat állítja ki.

Ügyintézés folyamata

MIT KELL BENYÚJTANI? A kérelmet a lent elérhető formanyomtatványon és vázlatrajzot a lakásokról (kézzel megrajzolt alaprajz elegendő, a helyiségek megnevezésével és azok méreteivel).

Határidők és díjak

Határidő: Az önkormányzat 8 napon belül állít ki hatósági bizonyítványt.

Díjak: Az eljárás díjtalan.

Elektronikus ügyintézés

KÉRELEM BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA

  1. CÉG esetén: Elektronikus kapcsolatfelvételre, azonosítást követően az adott szervezet Cégkapuján keresztül van lehetőség oly módon, hogy ún. e-papír (https://epapir.gov.hu/) kerül eljuttatásra az Önkormányzat Hivatali Kapujára.
  2. TERMÉSZETES SZEMÉLY és EGYÉNI VÁLLALKOZÓ esetén: Elektronikus kapcsolatfelvételre, azonosítást követően saját Ügyfélkapun keresztül van lehetőség oly módon, hogy ú.n. e-papír (https://epapir.gov.hu/) kerül eljuttatásra az Önkormányzat Hivatali Kapujára.

Ha még nem rendelkezik saját ügyfélkapuval, akkor a regisztráció módjáról itt tájékozódhat: https://ugyfelkapu.gov.hu/.

Postai úton pedig a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1082 Budapest, Baross u. 63-67. címre lehet megküldeni.

Felelős szervezeti egység
Főépítész - Városépítészeti Iroda

meeting_room 1082 Budapest, Baross utca 63-67.meeting_room III. em. 306.email foepitesz@jozsefvaros.humeeting_room +36 1/459-2157
Kapcsolódó dokumentumok
Hatosági bizonyítvány kérelem családi fogyasztói közösség event_available Utolsó frissítés: 2022. szeptember 19.
25 KB Word dokumentum

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!