Közbiztonság és közrend panaszbejelentések

event_available Utolsó frissítés:

Ügy rövid leírása

A közterületek rendjének vagy tisztaságának megsértése esetén panasz, bejelentést tehet a kerületi közterület-felügyelethez emailben, telefonon, személyesen és online.

Ügyintézés folyamata

A közterületek rendjének-, tisztaságának megsértése esetén panaszaikkal, bejelentéseikkel a Józsefvárosi Közterület-felügyeletet az alábbi módokon érhetik el:

–    A jkf@jkf.hu e-mail címen (Kérjük, hogy az azonnalos intézkedéseket igénylő bejelentéseiket, ne itt tegyék meg!)

–    a 06 80/204-618 zöld számon (0-24 órában elérhető, azonnalos intézkedések, kerékbilincseléssel-, elszállítással kapcsolatos ügyintézés)

–    a 06 1/210-9500 központi telefonszámon (0-24 órában elérhető, azonnalos intézkedések, kerékbilincseléssel-, elszállítással kapcsolatos ügyintézés)

–    a Józsefvárosi Közterület-felügyelet ügyfélszolgálatán személyesen, a 1084 Budapest, Német utca 15. szám alatt (hétfőtől péntekig, 8-16 óráig)

–    a Józsefváros Smart City App használatával, amely ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból Androidos rendszerű készülékekre, illetve az Appstore-ból iOS készülékekre is

Tájékoztatás: Az életvitelszerű közterületi tartózkodás szabályainak megsértése szabálysértéssel kapcsolatban közreműködő egyes szervek kijelöléséről és feladatairól szóló 178/2018. (X. 2.) Korm. rendelet alapján, az életvitelszerűen közterületen tartózkodó személyekkel szemben a rendőrség rendelkezik intézkedési jogkörrel, ezért ilyen személyek észlelése esetén kérjük, hívja a rendőrség 112-es segélyhívószámát.

Határidők és díjak

Határidő: A hatályos jogszabályok értelmében az ügyek elintézési határideje 30, illetve 21 nap

Elektronikus ügyintézés

Ha közérdekű bejelentést vagy panaszt szeretne tenni, azt megteheti epapíron keresztül is az https://epapir.gov.hu/ oldalon.

Ügyfélkapuját itt éri el: ugyfelkapu.gov.hu/ Ha még nem rendelkezik saját ügyfélkapuval, akkor a regisztráció módjáról szintén ezen az oldalon tájékozódhat.

Felelős szervezeti egység
Közterület-felügyeleti Ügyosztály

meeting_room Budapest, Német u. 15.email jkf@jkf.huadd_call+36 80/204-618 (zöld szám)phone +36 1/210-9500

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!