A Népszínház negyedre, Kerepesdűlőre és Százados negyedre vonatkozó KERÜLETI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT módosítása

Utolsó frissítés:

A Népszínház negyed, Kerepesdűlő és Százados negyed kerületi építési szabályzatát módosítani szükséges a Kerepesi út 13-15. szám alatti ingatlanok fejlesztése érdekében.

Rövid leírás

Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete (továbbiakban Képviselő-testület) 35/2019. (VIII.22.) önkormányzati rendeletével (továbbiakban: Rendelet) megalkotta a Rákóczi út –Baross tér –Thököly út –Verseny utca Dózsa György út –Kerepesi út –Hungária körút –MÁV vonal –Salgótarjáni út –Fiumei út –Teleki László tér északi oldala –Népszínház utca –Blaha Lujza tér keleti oldala által határolt terület (Népszínház negyed, Kerepesdűlő és Százados negyed) Kerületi Építési Szabályzatát. A Rendeletet a Kerepesi út 13-15. szám alatti ingatlanok fejlesztése érdekében módosítani szükséges.

Frissítés: a véleményezés lezárult, vélemény nem érkezett.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Főépítész - Városépítészeti Iroda

1082 Budapest, Baross utca 63-67. III. em. 306. foepitesz@jozsefvaros.hu +36 1/459-2157 +36 20/335-7449 (pénteki napokon!)

Letölthető dokumentumok

Bizottsági döntés a véleményezés lezárásáról Utolsó frissítés: 2023. október 20.
620 KB PDF dokumentum

Ügyintézés folyamata

Fentiekre való tekintettel a Képviselő-testület a Rendelet módosításáról döntött a 37/2023. (II.23.) számú határozatában. A KERÜLETI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT módosítása egyszerűsített eljárásban folytatható le a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII. 15.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 69. § (1) bekezdése szerint. Az önkormányzat a Korm. rendelet 65. §-a alapján véleményezteti a Rendelet módosítást a lakossággal, érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezetekkel, vallási közösségekkel (a továbbiakban együtt: partnerek).

A partner a közösségi érdekre vagy a jogos magánérdekre vonatkozóan ad véleményt, és tesz a módosításra javaslatot. A partner véleménye a véleményezett tervezet tartalmára terjedhet ki, a vélemény és a tervezet között közvetlen összefüggésnek kell lennie. A partner kifogást emelő véleményét indokolással támasztja alá.

A partner az észrevételét és javaslatát:

2023. május 14-ig írásban teszi meg a Javaslattételi lap kitöltésével és eljuttatásával a Polgármesteri Hivatal Városépítészeti Irodája részére postán (1082 Budapest, Baross utca 63-67.), e-papír formájában ügyfélkapun/cégkapun keresztül vagy a partnersegi@jozsefvaros.hu címre megküldve, vagy

– közvetlenül az E-TÉR felületre tölti fel 2023. május 14-ig, regisztrációt követően a https://www.oeny.hu/oeny/4tr/#/fooldal oldalon.

Véleményezze Ön is a Népszínház negyedre, Kerepesdűlőre és Százados negyedre vonatkozó KERÜLETI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT módosítási anyagát, amely itt elérhető >>>>

További információ: Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Városépítészeti Iroda

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

partnersegi@jozsefvaros.hu

06-1-459-2157

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!