Szünidei gyermekétkeztetés

Gyermekenként napi egyszeri melegétel-ellátás jár az évközi és nyári tanítási szünetek alatt annak a gyermekes családnak, akinek a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményhez kapcsolódóan hátrányos helyzet vagy halmozottan hátrányos helyzet is megállapításra került.

Rövid leírás

Gyermekenként napi egyszeri melegétel ellátás jár az évközi és nyári tanítási szünetek alatt annak a gyermekes családnak, akinek a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményhez kapcsolódóan hátrányos helyzet vagy halmozottan hátrányos helyzet is megállapításra került.

Hogyan igényelheti a támogatást?

Az igényléshez az alább elérhető kérelmet kell kitölteni, amit a Családtámogatási Irodában személyesen is átvehet.

A kérelmet és az igazolásokat személyesen vagy meghatalmazott útján a Családtámogatási Irodában lehet leadni, illetve beküldheti postai küldeményként is. Ha van Ügyfélkapu-regisztrációja, online is benyújthatja támogatási kérelmét a epapiron keresztül.

A kitöltött kérelem mellé az alábbi dokumentumokat kell csatolni:

  • a személyazonosságot és a lakcímet igazoló dokumentumok,
  • hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetre való jogosultság megállapító határoza

Csatolandó dokumentumok, igazolások listája

  1. A személyazonosságot és a lakcímet igazoló dokumentumok:
    • a kérelmező személyazonosító igazolványa és lakcímkártyája
  2. Hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetre való jogosultság megállapító határozat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Családtámogatási Iroda

1082 Budapest, Baross u. 66–68., bejárat a Német u. felől (akadálymentes bejárat a Baross utca felől) szocialis@jozsefvaros.hu +36 20/539-0533 +36 20/433 9100 +36 20/433 8899 +36 20/440 7209

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!