Vásárlók könyvének hitelesítése

Kereskedelmi tevékenység folytatásához a bejelentés vagy engedélyezés mellett a vásárlók könyvének hitelesítése szükséges.

Segítségre lenne szüksége?
Ügyintézőink segítenek Önnek, és elmagyarázzák a szükséges lépéseket. Jöjjön el hozzánk egy rövid beszélgetésre. Foglaljon időpontot és várnia sem kell. Az időpontfoglaláshoz nem kell Ügyfélkapu regisztráció.

 Időpontfoglalás

Rövid leírás

A kereskedő kereskedelmi tevékenységét köteles az illetékes jegyzőnek bejelenteni. (Lásd: https://jozsefvaros.hu/ugyintezes/ugy/kereskedelmi-tevekenysegek-bejelentese/ valamint https://jozsefvaros.hu/ugyintezes/ugy/uzletkoteles-kereskedelmi-tevekenysegek-engedelyezese-mukodesi-engedely/). Kereskedelmi tevékenység folytatásához, a fent leírtakon túl, a vásárlók könyvének hitelesítése szükséges.

Ügyintézés folyamata

A kereskedő által használni kívánt vásárlók könyvét, annak használatba vétele előtt, a kereskedő kérelmére a jegyző hitelesíti.

A bejelentett üzletben a vásárlók könyvét jól látható és könnyen hozzáférhető helyen kell elhelyezni. A vásárlók a vásárlók könyvébe bejegyezhetik az üzlet működésével, továbbá az ott folytatott kereskedelmi tevékenységgel kapcsolatos panaszaikat és javaslataikat. A vásárlót e jogának gyakorlásában megakadályozni vagy befolyásolni tilos.

Határidők és díjak

Határidő: Azonnal

Díjak: Illetékmentes

Elektronikus ügyintézés

Online időpontfoglalás: https://idopontfoglalas.jozsefvaros.hu/

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Igazgatási Iroda

1082 Budapest, Baross utca 63-67. II. em. igazgatas@jozsefvaros.hu +36 20/261-9981 (közterület-használat) +36 1/459-2164 +36 30/572-6539 (kereskedelmi és általános ügyintézés) (pénteki napokon!) +36 20/261-9981 (közterület-használat) (pénteki napokon!)

Ügyintézők

Ürmös Attila

ipari-kereskedelmi ügyintéző

Hatósági Ügyosztálychevron_rightIgazgatási Iroda

meeting_room II. em. 210. email urmos.attila@jozsefvaros.hu phone +36 1/459-2175
dr. Bodnár Csaba

ipari-kereskedelmi ügyintéző

Hatósági Ügyosztálychevron_rightIgazgatási Iroda

meeting_room II. em. 210. email bodnarcs@jozsefvaros.hu phone +36 1/459-2174
Kormos Máté

ipari-kereskedelmi ügyintéző

Hatósági Ügyosztálychevron_rightIgazgatási Iroda

meeting_room II. em. 210. email kormos.mate@jozsefvaros.hu phone +36 1/459-2171

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!