joker logo

Gyerek- és Ifjúsági Részvételi Program

event_available (Létrehozva: )

2023 és 2025 között egy kétéves, az Európai Unió által támogatott gyerek- és ifjúsági részvételi program zajlik Józsefvárosban. Fő célunk, hogy minden, a helyi gyereket és fiatalokat érintő lényeges döntés a ti részvételetekkel szülessen meg.
A program annak a 10 támogatott programnak az egyike, amelyet összesen 156 pályázatból választottak ki.

Miért csináljuk?

Mert meggyőződésünk, hogy az itt élő gyerekek és fiatalok segíteni tudnak abban, hogy jobb hellyé tegyük Mert meggyőződésünk, hogy az itt élő gyerekek és fiatalok segíteni tudnak abban, hogy jobb hellyé tegyük Józsefvárost. Sok képzést kapnak a munkatársaink, mi pedig reméljük, mielőbb találkozunk valamelyik programunkon, a Tali a téren eseményein, a gyerek- és ifjúsági tanácsban vagy a gyerekjogi foglalkozások egyikén.

Partnereink

Józsefvárosi Múzeum: „Egy múzeumot általában úgy szoktak elképzelni, mint egy unalmas poros helyet”. Holott nem kell ilyennek lennie, és Józsefvárosi Múzeum biztosan nem az.

Kesztyűgyár: Kesztyűgyárban mindig történik valami – a tanodától a Jóker gyerekjogi foglalkozásain át a kirándulásokig és a rapversenyig — nagyon sok programmal várják a gyerekeket és a fiatalokat.

Józsefváros Újság: A negyvenezer példányban megjelenő Józsefváros Újság várja a fiatalokat – a podcast és videókészítéstől a hagyományos újságíró munkáig.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!