Kálvária téri piknik

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Kálvária téri piknik

A nagy melegben igazi oázis volt a kerületi családok számára a június 15-én megrendezett Kálvária téri piknik. A Kesztyűgyár Közösségi Ház által szervezett programon minden gyermek megtalálhatta a számára legkedvesebb elfoglaltságot: ügyességi és labdajátékok, színes lufik, buborékfújók, baba ugrálóvár, színezők és sok más érdekesség várta őket. A hangulatot a Handabanda Zenekar műsora tette tökéletessé, Szabó Zselyke duruzsoló hangja hol elringatta, hol mozgásra buzdította a kicsiket.

A hőségben jól estek a gyerekeknek a szervezők által kínált frissítők és a finom gyümölcs. Kedvükre válogattak a játékok közül is: a picik kitartóan próbálgatták a buborékfújást, és nagy élvezettel lövöldözték egymást és szüleiket a vízipisztolyokkal.

Ez a „fegyver” még a szintén kitelepült BRFK Bűnmegelőzési Szolgálatnak sem volt ellenére. Ők maguk is sok érdekességgel készültek a piknikre. Fejtörő játékokkal, óriás kirakóval, felpróbálható sisakkal és golyóálló mellénnyel a kicsiknek, praktikus biztonsági eszközbemutatóval és tájékoztató anyagokkal a felnőtteknek.

A VEKOP-6.2.1-15-2016-00013 pályázati projekt keretében megvalósult program amellett, hogy jó kikapcsolódás volt a gyerekeknek, lehetőséget teremtett arra is, hogy a környékbeli szülők megismerkedjenek egymással, kis közösségeket alakítsanak ki.

A rendezvénysorozat július 6-án folytatódik; sok móka, játék és természetesen a szokásos piknikkosarak és pokrócok várják majd a családokat.

 

Fotó: Baranyai Attila/Józsefváros újság

Szöveg: Beleznai Csenge

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!