Fórum a közterületi filmforgatásokról

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Fórum a közterületi filmforgatásokról

A 2010. február 25-i fórumon készült videó a filmforgatások szabályozásáról

A Józsefvárosi Önkormányzat a Civilek a Palotanegyedért és a C8-Civilek Józsefvárosért civil szervezetekkel együttműködésben valósítja meg a filmforgatásokról szóló konzultáció folyamatát. Ennek első lépéseként kérdőívet állítottunk össze. Kérjük, segítse munkánkat a kérdőív kitöltésével online vagy személyesen március 1-ig!

A konzultáció második lépéseként fórumot rendeztünk 2020. február 25-én este a H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központban (Budapest 1085, Horánszky u. 13.), ahol szakértők, kerületi politikusok és a lakók beszélték meg a témával kapcsolatos problémáikat, javaslataikat.

A fórumról készült videót itt nézheti meg >>>

A konzultációs folyamat eredményeit március első hetében értékeljük és elemezzük, azokról a kerületi tájékoztató felületeken visszajelzést adunk a lakóknak.

Végül az Önkormányzat képviselő-testülete fogja elfogadni az új filmforgatásokra vonatkozó szabályozást. Köszönjük, hogy segíti munkánkat a konzultációban való részvétellel!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!