Józsefváros összefog – szolidaritási alap

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

  Józsefváros összefog - szolidaritási alap
Felhívás adomány gyűjtésére védőfelszerelésekre, fertőtlenítőszerekre valamint a koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek megsegítésére

A polgármester a 103/2020. számú határozatában pénzbeli adományok gyűjtéséről döntött. Az adományokat az önkormányzat különböző védőfelszerelésekre, fertőtlenítőszerekre valamint a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került idős emberek, továbbá a járvánnyal összefüggően beállott rendkívüli helyzetbe kerültek megsegítésére fordítja.

Az adományok gyűjtésére az önkormányzat egy elkülönített számlát jelölt ki, melynek száma: 11784009-15508009-10010000, melyet az OTP Bank Nyrt. vezet (IBAN: HU88 1178 4009 1550 8009 1001 0000 OTP BANK SWIFT kód: OTPVHUHB). Erre a számlaszámra lehet befizetni az idősek megsegítésére szánt összeget. Utaláskor a közlemény rovatba kérjük beírni: „koronavírus” és kérjük a befizetést névvel ellátni.

A támogatók a támogatás befizetéséről igazolást kérhetnek a Józsefvárosi Polgármesteri Hivataltól, továbbá lehetőségük van a támogatással kapcsolatosan megállapodást aláírni az önkormányzat képviselőjével. Akinek a támogatással kapcsolatosan szerződéskötési szándéka van, kérjük, hogy szíveskedjék ezt jelezni a Polgármesteri Hivatal jegyzői titkárságán (tel: 06-1-459-2212), illetve az info@jozsefvaros.hu email címen jelezni.

Kérem mindazokat a polgárokat és vállalkozásokat, akiknek lehetőségei ezt megengedik, hogy támogassák adományukkal a józsefvárosi embereket, és a kerületben dolgozó segítőink és önkénteseink védőfelszerelésének beszerzését a koronavírus megpróbáltatási miatt.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!