Józsefváros összefog – szolidaritási alap

event_available Utolsó frissítés:

Felhívás adomány gyűjtésére védőfelszerelésekre, fertőtlenítőszerekre valamint a koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek megsegítésére

A polgármester a 103/2020. számú határozatában pénzbeli adományok gyűjtéséről döntött. Az adományokat az önkormányzat különböző védőfelszerelésekre, fertőtlenítőszerekre valamint a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került idős emberek, továbbá a járvánnyal összefüggően beállott rendkívüli helyzetbe kerültek megsegítésére fordítja.

Az adományok gyűjtésére az önkormányzat egy elkülönített számlát jelölt ki, melynek száma: 11784009-15508009-10010000, melyet az OTP Bank Nyrt. vezet (IBAN: HU88 1178 4009 1550 8009 1001 0000 OTP BANK SWIFT kód: OTPVHUHB). Erre a számlaszámra lehet befizetni az idősek megsegítésére szánt összeget. Utaláskor a közlemény rovatba kérjük beírni: „koronavírus” és kérjük a befizetést névvel ellátni.

A támogatók a támogatás befizetéséről igazolást kérhetnek a Józsefvárosi Polgármesteri Hivataltól, továbbá lehetőségük van a támogatással kapcsolatosan megállapodást aláírni az önkormányzat képviselőjével. Akinek a támogatással kapcsolatosan szerződéskötési szándéka van, kérjük, hogy szíveskedjék ezt jelezni a Polgármesteri Hivatal jegyzői titkárságán (tel: 06-1-459-2212), illetve az info@jozsefvaros.hu email címen jelezni.

Kérem mindazokat a polgárokat és vállalkozásokat, akiknek lehetőségei ezt megengedik, hogy támogassák adományukkal a józsefvárosi embereket, és a kerületben dolgozó segítőink és önkénteseink védőfelszerelésének beszerzését a koronavírus megpróbáltatási miatt.

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!