Józsefváros Összefog: A helyi vállalkozások és civil közösségek támogatásáért

event_available Utolsó frissítés:

Jelentkezzen, ha helyi kisvállalkozó, boltos, szolgáltató vagy civil közösséget működtet!

Célunk, hogy Józsefvárost az erős közösségek kerületévé tegyük. Ennek a közösségnek a részei azok a helyi kisvállalkozások, boltok, szolgáltatók, éttermek, kávézók és civil közösségek, akiket különösen érzékenyen érintenek a koronavírus okozta gazdasági következmények.

Itt az idő, hogy mi, józsefvárosiak összefogjunk: vásárláskor vagy szolgáltatások megrendelésekor ezt megtehetjük úgy, hogy kerületi kisvállalkozást, egyéni vállalkozót, családi boltot választunk és a helyi civil szervezetek munkáját és hétköznapjait támogatjuk.

Ebben szeretnénk segíteni! Várjuk a kerületben szolgáltatást nyújtó kisvállalkozások, egyéni vállalkozók, kisebb üzletek, családi boltok és civil közösségek jelentkezését, hogy a kerületi önkormányzat honlapján megjelenhessenek a veszélyhelyzet alatti szolgáltatásaik és tevékenységük. Kérjük, jelezzék, ha a járványhelyzetben házhozszállítást, házhoz menő szolgáltatást, online szolgáltatást nyújtanak, nyitvatartanak vagy akár önkéntes munkát végeznek. Így segíthetjük közösen a józsefvárosi lakosokat abban, hogy a nehéz időkben kerületi vállalkozásokat és szervezeteket támogathassanak, a helyi gazdasági és civil élet szereplőit pedig abban, hogy közösen vészeljük át ezt a nehéz időszakot. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: https://forms.gle/J7f7NvsPXFmzcBxK8

A jelentkező vállalkozások és szolgáltatások listája itt található >>>

Megjegyzés: A jelentkezés nem jelenti azt, hogy mindenki automatikusan bekerül a megjelenített szervezetek/vállalkozások közé. Megértésüket köszönjük!

Közösségi Részvételi Iroda, Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!