Tegyük együtt tisztábbá a kerületet!

event_available Utolsó frissítés:

Információ arról, hogyan tud segíteni, hogy a járvány alatt tisztán tartsuk Józsefvárost.

A Józsefvárosi Önkormányzat részéről a közterületi takarítási munkákat a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Városüzemeltetési Igazgatósága végzi, takarító munkatársainkat ebben három takarítógép is segíti, a hét valamennyi napján jelen vagyunk a kerület utcáin.

Takarítási tervünk és beszámolónk mostantól hétről-hétre nyomon követhető a közzétett takarítási tervben, amelyet itt érnek el: https://jgk.hu/hirek                                        http://jgk.hu/207-lakossagi-tajekoztatok 

A koronavírus járvány okozta veszélyhelyzet idején kiemelt figyelmet fordítunk köztereink fertőtlenítésére. Erről részletes beszámolónkat megtalálhatja itt: https://jgk.hu/hirek/61-lakossagi-tajekoztato-takaritasi-fertotlenitesi-tevekenysegrol

Köztisztasággal kapcsolatos panaszaikat, bejelentéseiket az alábbi elérhetőségeken várjuk:

Telefon: 06-1-782-3537

E-mail: varosuzemeltetes@jgk.hu

Applikáció: Józsefváros app

A Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Városüzemeltetési Igazgatósága vállalja, hogy a felügyelete alá tartozó területeken a bejelentett problémákat 48 órán belül orvosolja.

Munkatársaink emellett rendszeresen értesülnek a jarokelo.hu nonprofit honlapon tett lakossági bejelentésekről is.

A kerület köztereinek tisztántartása sok szereplő együttes feladata, amelyből kiveszi a részét az FKF Zrt., a Főkert, a BKV, ahogyan a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Városüzemeltetési Igazgatóság is. Emellett a tisztaság megóvása az állampolgárok felelőssége is: azzal, hogy nem szemetel és feltakarít kutyája után, Ön is hozzájárul közös környezetünk rendben tartásához.


A koronavírus-járvány alatt még jobban oda kell figyelni egymásra, valamint saját és kutyánk viselkedésére a kutyafuttatóban, ezért kérjük, tartsák be a Zöldeb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület javaslatait:

A futtató területén egyszerre ne tartózkodjon 5 személynél több!

Kérjük, hogy a gazdák tartsák meg a 2 méteres távolságot egymástól!

Kérjük, egymás kutyáját a kutyafuttatóban ne simogassák!

A Józsefvárosi Önkormányzat minden kerületi kutyatulajdonos részére ingyenesen biztosít havonta 100 darab kutyapiszok gyűjtő zacskót, amelyeket a JGK Zrt. Dankó utca 3-5 sz. alatti telephelyén, illetve ezeken a helyszíneken lehet átvenni. Amennyiben elfelejtett vinni magával a kutyasétáltatáshoz kutyapiszok gyűjtő zacskót, úgy azt lehet kérni azoktól a kerületőröktől, akik olyan téren teljesítenek szolgálatot, ahol van kutyafuttató, illetve a kutyafuttatókon is ki van helyezve néhány kutyapiszok gyűjtő zacskó.

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!