Tegyük együtt tisztábbá a kerületet!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

  Tegyük együtt tisztábbá a kerületet!
Információ arról, hogyan tud segíteni, hogy a járvány alatt tisztán tartsuk Józsefvárost.

A Józsefvárosi Önkormányzat részéről a közterületi takarítási munkákat a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Városüzemeltetési Igazgatósága végzi, takarító munkatársainkat ebben három takarítógép is segíti, a hét valamennyi napján jelen vagyunk a kerület utcáin.

Takarítási tervünk és beszámolónk mostantól hétről-hétre nyomon követhető a közzétett takarítási tervben, amelyet itt érnek el: https://jgk.hu/hirek                                        http://jgk.hu/207-lakossagi-tajekoztatok 

A koronavírus járvány okozta veszélyhelyzet idején kiemelt figyelmet fordítunk köztereink fertőtlenítésére. Erről részletes beszámolónkat megtalálhatja itt: https://jgk.hu/hirek/61-lakossagi-tajekoztato-takaritasi-fertotlenitesi-tevekenysegrol

Köztisztasággal kapcsolatos panaszaikat, bejelentéseiket az alábbi elérhetőségeken várjuk:

Telefon: 06-1-782-3537

E-mail: varosuzemeltetes@jgk.hu

Applikáció: Józsefváros app

A Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Városüzemeltetési Igazgatósága vállalja, hogy a felügyelete alá tartozó területeken a bejelentett problémákat 48 órán belül orvosolja.

Munkatársaink emellett rendszeresen értesülnek a jarokelo.hu nonprofit honlapon tett lakossági bejelentésekről is.

A kerület köztereinek tisztántartása sok szereplő együttes feladata, amelyből kiveszi a részét az FKF Zrt., a Főkert, a BKV, ahogyan a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Városüzemeltetési Igazgatóság is. Emellett a tisztaság megóvása az állampolgárok felelőssége is: azzal, hogy nem szemetel és feltakarít kutyája után, Ön is hozzájárul közös környezetünk rendben tartásához.


A koronavírus-járvány alatt még jobban oda kell figyelni egymásra, valamint saját és kutyánk viselkedésére a kutyafuttatóban, ezért kérjük, tartsák be a Zöldeb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület javaslatait:

A futtató területén egyszerre ne tartózkodjon 5 személynél több!

Kérjük, hogy a gazdák tartsák meg a 2 méteres távolságot egymástól!

Kérjük, egymás kutyáját a kutyafuttatóban ne simogassák!

A Józsefvárosi Önkormányzat minden kerületi kutyatulajdonos részére ingyenesen biztosít havonta 100 darab kutyapiszok gyűjtő zacskót, amelyeket a JGK Zrt. Dankó utca 3-5 sz. alatti telephelyén, illetve ezeken a helyszíneken lehet átvenni. Amennyiben elfelejtett vinni magával a kutyasétáltatáshoz kutyapiszok gyűjtő zacskót, úgy azt lehet kérni azoktól a kerületőröktől, akik olyan téren teljesítenek szolgálatot, ahol van kutyafuttató, illetve a kutyafuttatókon is ki van helyezve néhány kutyapiszok gyűjtő zacskó.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!