Véleményezze a kerület civil stratégiáját!

event_available Utolsó frissítés:

A véleményeket a reszvetel@jozsefvaros.hu címre várjuk 2020. szeptember 20-ig.

Az erős civil társadalom alkotja az erős, önvédelemre képes, manipulációnak és megvásárlásnak nem kiszolgáltatott helyi demokrácia egyik lábát. A javasolt civil stratégia célja, hogy lehetővé tegye a civil szervezetek és közösségek, valamint az önkormányzat átlátható és nyitott együttműködését, amelyben az önkormányzat a civil szervezeteket és közösségeket partnernek tekinti az önkormányzás eredeti jelentésének megvalósításában, vagyis abban, hogy az állampolgárok közösen és önrendelkező módon alakíthassák környezetüket és jövőjüket, és bele tudnak szólni az őket érintő döntésekbe. A javaslat a kerületi vallási szervezetekre is a civil élet szereplőiként tekint.

A civil stratégia nyilvános véleményezésre bocsátott munkaanyaga itt elérhető >>>

A civil stratégiával kapcsolatos max. 2 oldal hosszúságú véleményeket a reszvetel@jozsefvaros.hu címre várjuk név, szervezet (ha releváns) és emailes elérhetőség megadásával 2020. szeptember 20-ig.

Köszönjük, hogy segíti munkánkat!

We only use cookies (data stored in your browser) when necessary to make our sites smarter for you. Please click the Accept button after reading the Privacy Policy!