Meghosszabbítottuk a kutyás igényfelmérést!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Meghosszabbítottuk a kutyás igényfelmérést!

November közepéig lehet kitölteni a józsefvárosi kutyatartóknak szóló igényfelmérést.

Az éves kötelező ebösszeírás kiegészítéseként idén először igényfelmérést is végez a Józsefvárosi Önkormányzat a kutyatartók körében. Az ebösszeírás augusztus 31-én lezárult, azonban az igényfelmérés kitöltési határidejét 2020. november 15-ig meghosszabbította a Közösségi Részvételi Iroda.

A józsefvárosi kutyatartók körében végzett igényfelmérés célja, hogy a kerületi kutyatartók és kutyatulajdonosok igényeinek megfelelően tudjuk alakítani a kerület kutyás infrastruktúráját.

A kutyás igényfelmérő kérdőívet ide kattintva tudja kitölteni 2020. november 15-ig.

Kérjük, szánjon 5 percet a kérdőív kitöltésére, és ossza meg a kérdőívet kutyatartó ismerőseivel, szomszédaival is. Amennyiben szeretne aktívan is részt venni a kutyás programjaink megvalósításában, adja meg elérhetőségét is és hamarosan felkeressük.

További információ az igényfelmérésről a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Közösségi Részvételi Iroda email címen kérhető: reszvetel@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!