Meghosszabbítottuk a kutyás igényfelmérést!

event_available Utolsó frissítés:

November közepéig lehet kitölteni a józsefvárosi kutyatartóknak szóló igényfelmérést.

Az éves kötelező ebösszeírás kiegészítéseként idén először igényfelmérést is végez a Józsefvárosi Önkormányzat a kutyatartók körében. Az ebösszeírás augusztus 31-én lezárult, azonban az igényfelmérés kitöltési határidejét 2020. november 15-ig meghosszabbította a Közösségi Részvételi Iroda.

A józsefvárosi kutyatartók körében végzett igényfelmérés célja, hogy a kerületi kutyatartók és kutyatulajdonosok igényeinek megfelelően tudjuk alakítani a kerület kutyás infrastruktúráját.

A kutyás igényfelmérő kérdőívet ide kattintva tudja kitölteni 2020. november 15-ig.

Kérjük, szánjon 5 percet a kérdőív kitöltésére, és ossza meg a kérdőívet kutyatartó ismerőseivel, szomszédaival is. Amennyiben szeretne aktívan is részt venni a kutyás programjaink megvalósításában, adja meg elérhetőségét is és hamarosan felkeressük.

További információ az igényfelmérésről a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Közösségi Részvételi Iroda email címen kérhető: reszvetel@jozsefvaros.hu

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!