ONLINE Közösségi fogadóóra a Százados negyedben

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

ONLINE Közösségi fogadóóra a Százados negyedben

Dátum: 2020. december 9. 18:00-20:00

A józsefvárosi közösségi fogadóórákat azért hívtuk életre, hogy a kerület lakosainak rendszeres időközönként találkozási lehetőséget biztosítsunk választott képviselőikkel és egymással. Ezeken a találkozókon az itt élők megfogalmazhatják kérdéseiket, javaslataikat és jelezhetik, milyen problémákat látnak lakókörnyezetükben.

A Józsefvárosi Önkormányzat szándéka az volt, hogy a 2020-as évben a kerület valamennyi negyedében személyes találkozókat, közösségi fogadóórákat szervezzünk. A járvány-helyzetre való tekintettel a Százados negyed közösségi fogadóóráját online tartjuk meg és élőben közvetítjük a Józsefvárosi Önkormányzat Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/jozsefvaros.hu

Mondja el véleményét, tegye fel kérdéseit, fogalmazza meg javaslatait a Százados negyed önkormányzati képviselőjének, a kerület polgármesterének és alpolgármestereinek, továbbá a köztisztaság és közbiztonság területén dolgozó munkatársaknak!

Kérdéseiket előre elküldhetik 2020. december  7. hétfő 18 óráig erre a linkre kattintva: bit.ly/szazadosnegyedkerdes

Kérdéseiket az élő közvetítés alatt Facebook-kommentben is feltehetik, igyekszünk a fórum során azokat is felolvasni, és amennyire az időkeret engedi, megválaszolni.

Résztvevők:

Pikó András polgármester

Rádai Dániel alpolgármester

Szili-Darók Ildikó alpolgármester

Szarvas Koppány Bendegúz önkormányzati képviselő

Dr. Héczey András, háziorvos

Bihari Mátyás, Józsefvárosi Gazdálkodási Központ, közterületi- köztisztasági irodavezető

Kormos Bence – rendőr tőrzsőrmester, körzeti megbízott

Az esemény Facebook-linkje: https://www.facebook.com/events/177682067339011

További információ: reszvetel@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!