ONLINE Közösségi fogadóóra a Százados negyedben

event_available Utolsó frissítés:

Dátum: 2020. december 9. 18:00-20:00

A józsefvárosi közösségi fogadóórákat azért hívtuk életre, hogy a kerület lakosainak rendszeres időközönként találkozási lehetőséget biztosítsunk választott képviselőikkel és egymással. Ezeken a találkozókon az itt élők megfogalmazhatják kérdéseiket, javaslataikat és jelezhetik, milyen problémákat látnak lakókörnyezetükben.

A Józsefvárosi Önkormányzat szándéka az volt, hogy a 2020-as évben a kerület valamennyi negyedében személyes találkozókat, közösségi fogadóórákat szervezzünk. A járvány-helyzetre való tekintettel a Százados negyed közösségi fogadóóráját online tartjuk meg és élőben közvetítjük a Józsefvárosi Önkormányzat Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/jozsefvaros.hu

Mondja el véleményét, tegye fel kérdéseit, fogalmazza meg javaslatait a Százados negyed önkormányzati képviselőjének, a kerület polgármesterének és alpolgármestereinek, továbbá a köztisztaság és közbiztonság területén dolgozó munkatársaknak!

Kérdéseiket előre elküldhetik 2020. december  7. hétfő 18 óráig erre a linkre kattintva: bit.ly/szazadosnegyedkerdes

Kérdéseiket az élő közvetítés alatt Facebook-kommentben is feltehetik, igyekszünk a fórum során azokat is felolvasni, és amennyire az időkeret engedi, megválaszolni.

Résztvevők:

Pikó András polgármester

Rádai Dániel alpolgármester

Szili-Darók Ildikó alpolgármester

Szarvas Koppány Bendegúz önkormányzati képviselő

Dr. Héczey András, háziorvos

Bihari Mátyás, Józsefvárosi Gazdálkodási Központ, közterületi- köztisztasági irodavezető

Kormos Bence - rendőr tőrzsőrmester, körzeti megbízott

Az esemény Facebook-linkje: https://www.facebook.com/events/177682067339011

További információ: reszvetel@jozsefvaros.hu

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!