Válasszon új játékot a Tisztes utcai Pom-pom játszótérre!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Válasszon új játékot a Tisztes utcai Pom-pom játszótérre!

A közönségszavazás 2020. november 22-én éjfélig tart.

A Százados negyedben, a Tisztes utca és a Törökbecs utca sarkán található Pom-pom játszótéren új játék elhelyezését tervezi a Józsefvárosi Önkormányzat. Az új játékról, ami a régi babaház helyére kerül, a játszótér használói online szavazással dönthetnek.

Kérjük, amennyiben rendszeresen használja a játszóteret, szavazzon az ide kattintva elérhető online űrlap segítségével! Válassza a lehetőségek közül azt, amelyik Ön szerint leginkább szolgálná a gyerekek örömét. A megszavazott új játék várhatóan 2021 tavaszán kerül kihelyezésre. A szavazás 2020. november 22-én éjfélig tart.

A szavazás célja, hogy a 7 lehetőség közül a játszóteret rendszeresen használók döntsék el, melyik illik leginkább a többi játék mellé, melyik a legalkalmasabb arra, hogy minél változatosabb játékokkal játszhassanak a gyerekek. A választási lehetőségek között szerepel, hogy a korábbiakhoz hasonlóan babaház kerüljön a most üresen álló területre, de amennyiben a közösség úgy dönt, üresen is maradhat a terület. Ebben az esetben nagyobb terület marad a gyerekeknek szabad játékhoz, szaladgáláshoz, labdázáshoz.

Kérjük, hogy ajánlja és ossza meg a szavazó űrlapot a játszóteret használó ismerőseivel! Az űrlap itt elérhető: https://bit.ly/jatszoterszavazas

Bővebb információ: Közösségi Részvételi Iroda, reszvetel@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!