Az Önkéntes Központ Elismerő Oklevelében részesült a Közösségi Részvételi Iroda

event_available Utolsó frissítés:

Az Önkéntes Központ Alapítvány minden évben díjazza az ország legkiemelkedőbb önkéntes programjait.

Az idei év a Covid-19 vírus megjelenése és a megfékezésére hozott intézkedések miatt az önkéntesség terén is több változást hozott. A zsűritagok fontosnak érezték kiemelni azokat a szervezeteket és intézményeket is, amelyek bár nem nem nyertek díjat, de a COVID-19 járvány kapcsán példamutató önkéntes programot alakítottak ki. Ezért az Önkéntességért Díj civil zsűrije a díj történetében első alkalommal Elismerő Oklevélben részesítette a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Kabinet Közösségi Részvételi Irodáját. Elismerő Oklevelet kapott mellettük Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata és a móri Szociális és Alapszolgáltatási Központ is.

Az Önkéntes Központ Alapítvány 2020. évi díjazottjairól részletesen itt olvashat: http://onkentes.hu/hirek/iden-atadtuk-az-oenkentessegert-dijakat

A díjazottakról készült videót itt tudja megtekinteni

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!