Karácsonykor is segítsük a helyi gazdaságot!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

  Karácsonykor is segítsük a helyi gazdaságot!
Jelentkezzen, ha helyi kisvállalkozó, boltos, szolgáltató vagy civil közösséget működtet!

A helyben elköltött forintokkal a kerületi kisvállalkozásokat, boltokat, szolgáltatókat, éttermeket, kávézókat és civil közösségeket is támogatni tudjuk. Soha nem volt ez még olyan fontos, mint most, amikor a koronavírus következményei különösen sok terhet rónak rájuk.

Tavasszal már megmutattuk: a józsefvárosiak összefogása helyben nagy segítséget jelentett. Az idei karácsony hasonlóan nehéz kihívások elé állítja a kerületi gazdaságot, de egyben lehetőséget is jelent.  Ha a karácsonyi vásárláskor vagy szolgáltatások megrendelésekor helyben költünk pénzt és a kerületi kisvállalkozásokat, egyéni vállalkozókat, családi boltokat és civil közösségeket választjuk, akkor ezzel az ő munkájukat és hétköznapjaikat is támogatjuk.

Ebben szeretnénk segíteni! Várjuk a kerületben szolgáltatást nyújtó kisvállalkozások, egyéni vállalkozók, kisebb üzletek, családi boltok és civil közösségek jelentkezését, hogy a kerületi önkormányzat honlapján és közösségi oldalain megjelenhessenek a veszélyhelyzet alatti szolgáltatásaik és tevékenységük. Kérjük, jelezzék, ha a járványhelyzetben házhozszállítást, házhoz menő szolgáltatást, online szolgáltatást nyújtanak, nyitvatartanak vagy akár önkéntes munkát végeznek. Így segíthetjük közösen a józsefvárosi lakosokat abban, hogy a nehéz időkben kerületi vállalkozásokat és szervezeteket támogathassanak, a helyi gazdasági és civil élet szereplőit pedig abban, hogy közösen vészeljük át ezt a nehéz időszakot.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: https://forms.gle/yGVT3Dov8Xy2Gy6Q6

Megjegyzés: A jelentkezés nem jelenti azt, hogy mindenki automatikusan bekerül a megjelenített szervezetek/vállalkozások közé. Megértésüket köszönjük!

A jelentkező vállalkozások, szervezetek folyamatosan frissülő listáját itt olvashatja >>>

Közösségi Részvételi Iroda, Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!