Karácsonykor is segítsük a helyi gazdaságot!

event_available Utolsó frissítés:

Jelentkezzen, ha helyi kisvállalkozó, boltos, szolgáltató vagy civil közösséget működtet!

A helyben elköltött forintokkal a kerületi kisvállalkozásokat, boltokat, szolgáltatókat, éttermeket, kávézókat és civil közösségeket is támogatni tudjuk. Soha nem volt ez még olyan fontos, mint most, amikor a koronavírus következményei különösen sok terhet rónak rájuk.

Tavasszal már megmutattuk: a józsefvárosiak összefogása helyben nagy segítséget jelentett. Az idei karácsony hasonlóan nehéz kihívások elé állítja a kerületi gazdaságot, de egyben lehetőséget is jelent.  Ha a karácsonyi vásárláskor vagy szolgáltatások megrendelésekor helyben költünk pénzt és a kerületi kisvállalkozásokat, egyéni vállalkozókat, családi boltokat és civil közösségeket választjuk, akkor ezzel az ő munkájukat és hétköznapjaikat is támogatjuk.

Ebben szeretnénk segíteni! Várjuk a kerületben szolgáltatást nyújtó kisvállalkozások, egyéni vállalkozók, kisebb üzletek, családi boltok és civil közösségek jelentkezését, hogy a kerületi önkormányzat honlapján és közösségi oldalain megjelenhessenek a veszélyhelyzet alatti szolgáltatásaik és tevékenységük. Kérjük, jelezzék, ha a járványhelyzetben házhozszállítást, házhoz menő szolgáltatást, online szolgáltatást nyújtanak, nyitvatartanak vagy akár önkéntes munkát végeznek. Így segíthetjük közösen a józsefvárosi lakosokat abban, hogy a nehéz időkben kerületi vállalkozásokat és szervezeteket támogathassanak, a helyi gazdasági és civil élet szereplőit pedig abban, hogy közösen vészeljük át ezt a nehéz időszakot.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: https://forms.gle/yGVT3Dov8Xy2Gy6Q6

Megjegyzés: A jelentkezés nem jelenti azt, hogy mindenki automatikusan bekerül a megjelenített szervezetek/vállalkozások közé. Megértésüket köszönjük!

A jelentkező vállalkozások, szervezetek folyamatosan frissülő listáját itt olvashatja >>>

Közösségi Részvételi Iroda, Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!