Vásároljon helyben karácsonykor is!

event_available Utolsó frissítés:

A helyben elköltött forintokkal a kerületi kisvállalkozásokat, boltokat, szolgáltatókat, éttermeket, kávézókat és civil közösségeket is támogatni tudjuk.

Soha nem volt ez még olyan fontos, mint most, amikor a koronavírus következményei különösen sok terhet rónak rájuk.

Tavasszal már megmutattuk: a józsefvárosiak összefogása helyben nagy segítséget jelentett. Az idei karácsony hasonlóan nehéz kihívások elé állítja a kerületi gazdaságot, de egyben lehetőséget is jelent.  Ha a karácsonyi vásárláskor vagy szolgáltatások megrendelésekor helyben költünk pénzt és a kerületi kisvállalkozásokat, egyéni vállalkozókat, családi boltokat és civil közösségeket választjuk, akkor ezzel az ő munkájukat és hétköznapjaikat is támogatjuk. Ebben szeretnénk segíteni!

Itt olvashatja azoknak a vállalkozásoknak és közösségnek a folyamatosan frissülő listáját, amelyek a járványhelyzet alatt is működnek, így lehetőség van őket támogatni.

Ha Ön a kerületben szolgáltatást nyújtó kisvállalkozást, kisebb üzletet, családi boltot vagy civil közösséget működtet, itt jelentkezhet >>>

További információ: Közösségi Részvételi Iroda (reszvetel@jozsefvaros.hu)

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!