Vásároljon helyben karácsonykor is!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

  Vásároljon helyben karácsonykor is!
A helyben elköltött forintokkal a kerületi kisvállalkozásokat, boltokat, szolgáltatókat, éttermeket, kávézókat és civil közösségeket is támogatni tudjuk.

Soha nem volt ez még olyan fontos, mint most, amikor a koronavírus következményei különösen sok terhet rónak rájuk.

Tavasszal már megmutattuk: a józsefvárosiak összefogása helyben nagy segítséget jelentett. Az idei karácsony hasonlóan nehéz kihívások elé állítja a kerületi gazdaságot, de egyben lehetőséget is jelent.  Ha a karácsonyi vásárláskor vagy szolgáltatások megrendelésekor helyben költünk pénzt és a kerületi kisvállalkozásokat, egyéni vállalkozókat, családi boltokat és civil közösségeket választjuk, akkor ezzel az ő munkájukat és hétköznapjaikat is támogatjuk. Ebben szeretnénk segíteni!

Itt olvashatja azoknak a vállalkozásoknak és közösségnek a folyamatosan frissülő listáját, amelyek a járványhelyzet alatt is működnek, így lehetőség van őket támogatni.

Ha Ön a kerületben szolgáltatást nyújtó kisvállalkozást, kisebb üzletet, családi boltot vagy civil közösséget működtet, itt jelentkezhet >>>

További információ: Közösségi Részvételi Iroda (reszvetel@jozsefvaros.hu)

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!