Igényeljen szénmonoxid érzékelőt

event_available Utolsó frissítés:

Akár önkormányzati, akár saját tulajdonú lakásban él, szénmonoxid érzékelő berendezést igényelhet a józsefvárosi önkormányzattól.

A szénmonoxid érzékelő a nyílt égésterméket termelő gázkészülékekből, kandallókból, kazánokból származó, akut vagy krónikus tüneteket okozó szénmonoxid koncentráció korai érzékelésére és jelzésére alkalmas, amely segít elkerülni a szénmonoxid mérgezést.

Mit jelent ez a támogatás?

Ha Ön önkormányzati vagy saját tulajdonú lakásban él, akkor igényelhet szénmonoxid érzékelő berendezést. Az Önkormányzat a szénmonoxid érzékelő berendezést természetben nyújtja. Lakásonként egy darab szénmonoxid érzékelő berendezés igényelhető.

Ki igényelheti?

A berendezést az igényelheti, akinek a családjában az egy főre eső jövedelem nem éri el az öregségi nyugdíjminimum legalább 300%-át (85.500.-Ft), egyedülálló személy esetén pedig az öregségi nyugdíjminimum 350%-át (99.750.-Ft).

Mi kell az érvényes kérelemhez?

  • érvényes személyigazolvány

  • érvényes lakcímkártya VIII. kerületi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel feltüntetve

  • adóigazolvány

  • pályázat beadását megelőző három havi gázszámla-kivonat

  • gázkészülék típusának megadása, fényképpel együtt

  • nyilatkozat az egy háztartásban élők számáról

  • jövedelemigazolás csatolása a kérelemhez

Hogyan lehet a kérelmet benyújtani?

kérelem letölthető a Józsefvárosi Önkormányzat honlapjáról: https://old.jozsefvaros.hu/onkormanyzat/ugy/131 vagy nyomtatott formában átvehető a Polgármesteri Hivatal Támpont Információs Szolgálatán. A kitöltött és aláírt kérelmet, valamint a mellékleteket elektronikusan epapíron (epapir.gov.hu) vagy a veszélyhelyzet idején

a Polgármesteri Hivatal Támpont Információs Szolgálatán adhatja le. (1082 Budapest, Baross u. 63-67.)

Nyitvatartás:

Hétfő 8:00-18:00

Kedd 8:00-16:00

Szerda 8:00-16.30

Csütörtök 8:00-16:00

Péntek 8:00-13.30

A Családtámogatási Iroda elérhetőségei:

Telefon: 06-1-459-2277, 06-20-539-0533

Email: szocialis@jozsefvaros.hu

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!