Közösségi fogadóóra a Palotanegyedben – ONLINE

event_available Utolsó frissítés:

Várjuk szeretettel 2021. február 17-én 18 és 20 óra között. Lehetőség lesz előzetesen és az esemény alatt a Facebookon is kérdezni.

A józsefvárosi közösségi fogadóórákat azért hívtuk életre, hogy a kerület lakosainak rendszeres időközönként találkozási lehetőséget biztosítsunk választott képviselőikkel és egymással.

Ezeken a találkozókon az itt élők megfogalmazhatják kérdéseiket, javaslataikat és jelezhetik, milyen problémákat látnak lakókörnyezetükben.

Mondja el véleményét, tegye fel kérdéseit, fogalmazza meg javaslatait a Palotanegyed önkormányzati képviselőjének, a kerület polgármesterének és alpolgármestereinek, továbbá a köztisztaság és közbiztonság területén dolgozó munkatársaknak!

Kérdéseiket előre elküldhetik 2021. február 15. hétfő 18 óráig erre a linkre kattintva: https://forms.gle/PpNfMD8y1J5NeUPB7

Kérdéseiket az élő közvetítés alatt Facebook-kommentben is feltehetik, igyekszünk a fórum során azokat is felolvasni, és amennyire az időkeret engedi, megválaszolni.

Résztvevők:

Pikó András - polgármester

Rádai Dániel - alpolgármester

Könczöl Dávid - önkormányzati képviselő

Sátly Balázs - önkormányzati képviselő

Bihari Mátyás - Józsefvárosi Gazdálkodási Központ, közterületi-köztisztasági irodavezető

Fodor Csaba - körzeti rendész

Az esemény Facebook-linkje: https://www.facebook.com/events/275050960646367

További információ: reszvetel@jozsefvaros.hu

A közösségi fogadóóráról készült videót itt tekintheti meg:

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!