Közösségi fogadóóra a Palotanegyedben – ONLINE

Utolsó frissítés:

Közösségi fogadóóra a Palotanegyedben – ONLINE

Várjuk szeretettel 2021. február 17-én 18 és 20 óra között. Lehetőség lesz előzetesen és az esemény alatt a Facebookon is kérdezni.

A józsefvárosi közösségi fogadóórákat azért hívtuk életre, hogy a kerület lakosainak rendszeres időközönként találkozási lehetőséget biztosítsunk választott képviselőikkel és egymással.

Ezeken a találkozókon az itt élők megfogalmazhatják kérdéseiket, javaslataikat és jelezhetik, milyen problémákat látnak lakókörnyezetükben.

Mondja el véleményét, tegye fel kérdéseit, fogalmazza meg javaslatait a Palotanegyed önkormányzati képviselőjének, a kerület polgármesterének és alpolgármestereinek, továbbá a köztisztaság és közbiztonság területén dolgozó munkatársaknak!

Kérdéseiket előre elküldhetik 2021. február 15. hétfő 18 óráig erre a linkre kattintva: https://forms.gle/PpNfMD8y1J5NeUPB7

Kérdéseiket az élő közvetítés alatt Facebook-kommentben is feltehetik, igyekszünk a fórum során azokat is felolvasni, és amennyire az időkeret engedi, megválaszolni.

Résztvevők:

Pikó András - polgármester

Rádai Dániel - alpolgármester

Könczöl Dávid - önkormányzati képviselő

Sátly Balázs - önkormányzati képviselő

Bihari Mátyás - Józsefvárosi Gazdálkodási Központ, közterületi-köztisztasági irodavezető

Fodor Csaba - körzeti rendész

Az esemény Facebook-linkje: https://www.facebook.com/events/275050960646367

További információ: reszvetel@jozsefvaros.hu

A közösségi fogadóóráról készült videót itt tekintheti meg:

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!