A józsefvárosi háziorvosok részvétele az oltások megszervezésében

event_available Utolsó frissítés:

A Józsefvárosi Önkormányzat vállalta, hogy segíti az oltással kapcsolatos időpontegyeztetéseket

Közismert, hogy intenzíven zajlik a magyarországi, így a fővárosi lakosság tömeges oltása is.

Ebből a munkából nagy részt vállalnak a kerület háziorvosai, amely jelentős többletterheket jelent számukra.

Kérjük és köszönjük a lakosság türelmét és megértését, ha a következő időszakban háziorvosaik nehezebben elérhetők telefonon, mivel az oltások megszervezése, az oltandó személyek tájékoztatása is telefonon történik.

A Józsefvárosi Önkormányzat vállalta, hogy segíti az oltással kapcsolatos időpontegyeztetéseket, melynek során az oltandó személyeket telefonon keresik fel, megadva az oltás időpontját és az oltópont helyét.

Ha tehát nem a háziorvos, hanem munkatársunk keresi önöket a következő időszakban oltásügyben, az ebből az együttműködésből következik.

Fontos, hogy az oltások menetéről és az oltásra jogosultak listájáról az önkormányzatnak nem áll módjában tájékoztatást adni.

Kérjük, hogy ha konkrét oltással kapcsolatban van kérdésük, akkor forduljanak háziorvosukhoz az alábbi elérhetőségeken: https://old.jozsefvaros.hu/onkormanyzat/egeszsegugy/felnott-haziorvosi-szolgalat

A koronavírus-oltásra itt lehet regisztrálni: https://vakcinainfo.gov.hu

A koronavírus-járvánnyal és az oltásokkal kapcsolaban itt talál naprakész információt: https://koronavirus.gov.hu/

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!