A józsefvárosi óvodák működése 2021. március 8. és április 19. között

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

  A józsefvárosi óvodák működése 2021. március 8. és április 19. között
Kérjük, ha gyermekük számára ügyeletet vagy étkezést szeretnének igényelni, vegyék fel a kapcsolatot az óvodával!

A kormány 2021. március 5-i és március 27-i döntése értelmében az óvodák kerületünkben is bezárnak, de szükséges esetben ügyeletet tartanak.

Óvodáink felvették a szülőkkel a kapcsolatot még a lezárások bejelentésekor, de kérjük, ha gyermekük számára ügyeletet vagy étkezést szeretnének igényelni, vegyék fel a kapcsolatot az óvodával. Lehetőleg két munkanappal az igénybevétel előtt, hogy a csoportok szervezése gördülékenyen mehessen. 

Az étkezést igénylők mindannyian hozzájutnak az intézményi étkezéshez, vagyis egyetlen gyerek sem marad ellátatlanul.

Kérjük, hogy aki elvitelre kéri az étkezést, lehetőség szerint mindenképpen menjen is érte – köszönjük!

További információkat, az ügyelettel kapcsolatos híreket a Napraforgó Egyesített Óvoda honlapján teszünk közzé, ahol a változásokról is folyamatosan tájékoztatjuk a szülőket. https://www.08egyesitettovoda.hu

Kérjük, ha kérdése van az intézményi étkezéssel kapcsolatban, akkor a részletek tisztázása céljából keresse fel gyermeke óvodáját vagy hívja Horváth Szilviát (JSZSZGYK,  0620-221-1445).

Általános információ az intézményi étkeztetésről: http://jszszgyk.hu/gsz/

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!