Húsvéti tartós élelmiszeradomány-gyűjtés Józsefvárosban

event_available Utolsó frissítés:

A járvány harmadik hullámában egyre több az olyan józsefvárosi család, aki felélte tartalékait, bajba került, súlyos nehézségekkel küzd. Várjuk azokat a tartós élelmiszeradományokat, amik karanténban lévő és rászoruló családok ellátását segítik!

A józsefvárosi rászorulók, járvány miatt bajba jutottak sokat köszönhetnek annak a kerületi összefogásnak, aminek hála jelentős mennyiségű segítséget tudtunk eljuttatni hozzájuk az elmúlt hónapokban. Amikor karácsony előtt arra kértük a helyi magánembereket, vállalkozásokat, civil közösségeket, hogy nyújtsanak segítséget a legrászorultabbaknak, a beérkező tartós élelmiszeradományok saját készleteinkkel együtt olyan bőségesek voltak, hogy egészen idáig kitartottak. Most azonban újra a közösség erejét kell segítségül hívnunk: a járvány harmadik hullámában egyre több az olyan józsefvárosi család, aki felélte tartalékait, bajba került, súlyos nehézségekkel küzd.

Várjuk azokat a tartós élelmiszeradományokat, amik karanténban lévő és rászoruló családok ellátását segítik. Amire most nagy szükségünk van, az a konzerv, instant leves és a tartós tej. Nagy segítséget jelentenek számunkra a vállalkozásoktól, szervezetektől érkező nagylelkű felajánlások.

A járványhelyzet a mi nyitvatartásainkat is befolyásolja, ezért kérjük, ha felajánlással élnek, egyeztessenek időpontot munkatársainkkal az adomany@jszszgyk.hu email-címen, vagy telefonon: 06-20 267-0744.

Köszönjük, ha felajánlásával hozzájárul ahhoz, hogy egyetlen család se maradjon éhen idén húsvétkor Józsefvárosban!

Emellett továbbra is folyik pénzadomány-gyűjtésünk a kerületi Szolidaritási Alapba, egyéb tartós élelmiszeradomány-gyűjtésünk, digitális eszközgyűjtésünk a kerületi diákoknak, és örömmel fogadjuk önkéntesek jelentkezését is. Ezekről bővebben itt olvashatnak:
https://old.jozsefvaros.hu/hir/75541/keressuk--jozsefvaros-orangyalait                                      

                                                            

                               

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!