Közösségi fogadóóra a Corvin negyedről – ONLINE

event_available Utolsó frissítés:

2021. április 28-án szerdán 18 órától 20 óráig. Az eseményt élőben közvetítjük!

A józsefvárosi közösségi fogadóórákat azért hívtuk életre, hogy a kerület lakosainak rendszeres időközönként találkozási lehetőséget biztosítsunk választott képviselőikkel.

Ezeken a találkozókon az itt élők megfogalmazhatják kérdéseiket, javaslataikat és jelezhetik, milyen problémákat látnak lakókörnyezetükben.A járványhelyzet miatt továbbra sincs lehetőségünk személyesen találkozni, a közösségi fogadóórát online formában tartjuk meg, melyet a Józsefvárosi Önkormányzat Facebook-oldalán követhetnek majd élőben: facebook.com/jozsefvaros.hu

Mondja el véleményét, tegye fel kérdéseit, fogalmazza meg javaslatait a kerület polgármesterének, városfejlesztésért felelős alpolgármesterének, a Corvin-negyed önkormányzati képviselőinek, a köztisztaság és közbiztonság területén dolgozó munkatársaknak. Vendégünk lesz a Corvin-negyed városrehabilitációs projektet kivitelező cég, a Futureal főépítésze is.

Kérdéseiket előre elküldhetik 2021. április 25. vasárnap 18 óráig erre a linkre kattintva: https://forms.gle/HEwHiwgMz9XpFoqJ7

Kérdéseiket az élő közvetítés alatt Facebook-kommentben is feltehetik majd, igyekszünk a fórum során azokat is felolvasni, és amennyire az időkeret engedi, megválaszolni.

Résztvevők:

Pikó András - polgármester

Rádai Dániel - alpolgármester

Hermann György - önkormányzati képviselő

Sátly Balázs - önkormányzati képviselő

Radványi Gábor - Futureal, főépítész

Az eseményt élőben online közvetítjük a Józsefvárosi Önkormányzat Facebook-oldalán.

További információ: www.facebook.com/jozsefvaros.hu, reszvetel@jozsefvaros.hu

A fogadóórán készült videó itt elérhető: https://www.facebook.com/jozsefvaros.hu/videos/240754071169812

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!