Közösségi fogadóóra a Corvin negyedről – ONLINE

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Közösségi fogadóóra a Corvin negyedről – ONLINE

2021. április 28-án szerdán 18 órától 20 óráig. Az eseményt élőben közvetítjük!

A józsefvárosi közösségi fogadóórákat azért hívtuk életre, hogy a kerület lakosainak rendszeres időközönként találkozási lehetőséget biztosítsunk választott képviselőikkel.

Ezeken a találkozókon az itt élők megfogalmazhatják kérdéseiket, javaslataikat és jelezhetik, milyen problémákat látnak lakókörnyezetükben.A járványhelyzet miatt továbbra sincs lehetőségünk személyesen találkozni, a közösségi fogadóórát online formában tartjuk meg, melyet a Józsefvárosi Önkormányzat Facebook-oldalán követhetnek majd élőben: facebook.com/jozsefvaros.hu

Mondja el véleményét, tegye fel kérdéseit, fogalmazza meg javaslatait a kerület polgármesterének, városfejlesztésért felelős alpolgármesterének, a Corvin-negyed önkormányzati képviselőinek, a köztisztaság és közbiztonság területén dolgozó munkatársaknak. Vendégünk lesz a Corvin-negyed városrehabilitációs projektet kivitelező cég, a Futureal főépítésze is.

Kérdéseiket előre elküldhetik 2021. április 25. vasárnap 18 óráig erre a linkre kattintva: https://forms.gle/HEwHiwgMz9XpFoqJ7

Kérdéseiket az élő közvetítés alatt Facebook-kommentben is feltehetik majd, igyekszünk a fórum során azokat is felolvasni, és amennyire az időkeret engedi, megválaszolni.

Résztvevők:

Pikó András – polgármester

Rádai Dániel – alpolgármester

Hermann György – önkormányzati képviselő

Sátly Balázs – önkormányzati képviselő

Radványi Gábor – Futureal, főépítész

Az eseményt élőben online közvetítjük a Józsefvárosi Önkormányzat Facebook-oldalán.

További információ: www.facebook.com/jozsefvaros.hu, reszvetel@jozsefvaros.hu

A fogadóórán készült videó itt elérhető: https://www.facebook.com/jozsefvaros.hu/videos/240754071169812

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!